ΑΣΤ. ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ: ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Τι είπε για την Πρωτοβουλία Πολιτών δήμου Τυρνάβου και για πιθανή δική του υποψηφιότητα

ρονΣε ένα σαφές άδειασμα του δημάρχου Τυρνάβου, τον οποίο είχε στηρίξει εμμέσως πλην σαφώς στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές προχώρησε σήμερα ο πρώην βουλευτής και υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Αστ. Ροντούλης, ο οποίος μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή υποστήριξε ότι για το θέμα του νερού στον Αμπελώνα θα έπρεπε να είχε γίνει δημοψήφισμα. 

Μάλιστα ο κ. Ροντούλης τόνισε ότι δημοψήφισμα μπορεί να γίνει και τώρα, ενώ αναφερόμενος στον Καλλικράτη υπογράμμισε με νόημα ότι θα πρέπει να καταλάβουν το ρόλο τους και να λειτουργούν όπως πρέπει τα συμβούλια των δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων, τα οποία θα πρέπει να έχουν την ευθύνη για τη λειτουργία του τόπου τους.

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

Με την ευκαιρία της παρουσίας του στο τοπικό κανάλι ο κ. Ροντούλης εξήρε την απόφαση των ατόμων που συγκρότησαν την Πρωτοβουλία Πολιτών να δημιουργήσουν μια δημοτική κίνηση μακριά από κόμματα και έδωσε την πληροφορία ότι η Πρωτοβουλία Πολιτών θα προχωρήσει μέσα στο Μάρτιο σε εκλογική διαδικασία για την επιλογή του επικεφαλής που θα είναι και υποψήφιος δήμαρχος στις εκλογές του Μαϊου στο δήμο Τυρνάβου.

Τέλος παρά το γεγονός ότι ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους αν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος κράτησε κλειστά τα χαρτιά του λέγοντας: “εγώ δεν έχω πει τίποτα”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ