ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΣΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ‘50

Μπορεί για όλους μας να είναι το έτος 2014, όμως υπάρχουν άνθρωποι που ακόμα ζουν σαν να διανύουν τη δεκαετία του ’50…

Τη Rockabilly κοινότητα της Αμερικής δεν χαρακτηρίζει μόνο το ντύσιμο της συγκεκριμένης εποχής, αλλά οδηγούν τέλεια διατηρημένες Cadillac, και διακοσμούν τα σπίτια τους με έπιπλα της εποχής.

Τραπεζίτες, εργάτες, δάσκαλοι, γιατροί, όλοι όσοι θέλουν, εντάσσονται στη Rockabilly κοινότητα, και δεν είναι μόνο η μόδα που έχουν σαν κοινό, αλλά μια διαφορετική κουλτούρα τους κρατάει ενωμένους.

Μερικοί βγάζουν τα προς το ζην μόνο από την Rockabilly κοινότητα, ενώ άλλοι έχουν δουλειές όπως όλοι μας, όμως ντύνονται στις δουλειές τους με έναν …υβριδικό τρόπο, ώστε να μη διαφέρουν ιδιαίτερα από τους υπόλοιπους.

«Δεν είχαν μια αναλώσιμη” Made in China ” π.χ. τοστιέρα, όπως έχουμε τώρα», λένε. «Όταν αγόραζες μια τοστιέρα, λειτουργούσε για δεκαετίες. Αν έσπαζε, την επισκεύαζες. Δεν την πετούσες σε χώρους …υγειονομικής ταφής και έτρεχες σε ένα μεγάλο κατάστημα για να αγοράσεις καινούργια. Ναι, επιπλέον, η τοστιέρα είχε όμορφο και χαρούμενο σχέδιο».

Τα παιδιά που μεγαλώνουν με την κουλτούρα της Rockabilly κοινότητας, αγαπούν τον εκκεντρικό τρόπο ζωής τους. Δεν τους αρέσει για παράδειγμα ο …Justin Beiber.

DailyMail

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ