ΔΙΑΚΙΝΟΥΣΑΝ ΧΑΣΙΣ ΑΠΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ 4Συνελήφθησαν, σήμερα (25-01-2014) το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, δύο αδέρφια, ηλικίας 20 και 24 ετών, για διακίνηση κάνναβης.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών σύμφωνα με τις οποίες ο 20χρονος διακινεί ποσότητες κάνναβης από προαύλιο χώρο δημοτικού σχολείου της πόλης, οι αστυνομικοί έθεσαν υπό επιτήρηση το συγκεκριμένο χώρο.
Χθες (24-01-2014) το απόγευμα, τα δύο αδέρφια εντοπίστηκαν στο σημείο και αντιλαμβανόμενοι την προσέγγιση των αστυνομικών έλεγχων για επικείμενο έλεγχο τράπηκαν σε φυγή. Ακολούθησε έρευνα στο χώρο, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, κατά την οποία βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες ανάμεσα σε δύο θάμνους δύο νάιλον συσκευασίες με  ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους (318,7) γραμμαρίων.
Οι αναζητήσεις των αστυνομικών για τον εντοπισμό των δύο ημεδαπών ήταν  επισταμένες, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό στο σπίτι τους και τη σύλληψή τους σήμερα το πρωί.
Επιπλέον, στην κατοχή τους αλλά και σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι τους βρέθηκαν ακόμη και κατασχέθηκαν:
o    το χρηματικό ποσό των σαράντα (40) ευρώ και
o    δύο κινητά τηλέφωνα.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι η κατασχεθείσα ποσότητα κάνναβης προοριζόταν για εμπορία από τα δύο αδέρφια από κοινού.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί  το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ