ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΕ ΤΥΡΝΑΒΟ, ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΦΑΡΣΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ 2Συνελήφθη χθες (24-01-2014) το πρωί στον Τύρναβο Λάρισας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, ένας 47χρονος, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών για διακίνηση ποσοτήτων ηρωίνης από τον συλληφθέντα, οι αστυνομικοί έθεσαν υπό επιτήρηση την οικία του και κατά την έξοδό του από αυτή, τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν.

Σε έλεγχο που του διενεργήθηκε, αλλά και σε νομότυπη έρευνα που ακολούθησε στην οικία του βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

δύο νάιλον συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους (7,7) γραμμαρίων,

31 ναρκωτικά δισκία,

μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,

το χρηματικό ποσό των 190 ευρώ και

ένα κινητό τηλέφωνο.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 47χρονος προόριζε τις παραπάνω κατασχεθείσες ποσότητες για εμπορία.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί  το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας.

ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Συνελήφθη, επίσης χθες το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς  της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης  Λάρισας, ένας 20χρονος ημεδαπός, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στον 20χρονο, αλλά και σε νομότυπη έρευνα που ακολούθησε στην οικία του από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους (58,2) γραμμαρίων και ένα κινητό τηλέφωνο.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 20χρονος προόριζε την ποσότητα κάνναβης για εμπορία.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί  το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας.

ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ

Συνελήφθη χθες (24-01-2014) το πρωί στα Φάρσαλα Λάρισας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, ένας 38χρονος ημεδαπός, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών για κατοχή και διακίνηση ποσοτήτων κάνναβης από τον συλληφθέντα, διενεργήθηκε νομότυπη έρευνα στην οικία του, κατά την οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

o    δύο νάιλον συσκευασίες με κάνναβη, βάρους (3,7) γραμμαρίων,
o    ένα ασημόχαρτο με τρίμματα βουπρενορφίνης, βάρους (0,5) γραμμαρίων και
o    (24) φυσίγγια, διαμετρήματος 0,22 cal.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ