“ΟΧΙ” ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ» ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Σε πορεία (στον Κάκαβο Χαλκιδικής) καλούν οι επιτροπές αγώνα Χαλκιδικής και Θεσσαλονίκης σήμερα 26 Ιανουαρίου.  Σε μια πορεία που στόχο έχει τη συνειδητοποίηση της καταστροφής που συντελείται στη Χαλκιδική…

“Η “ανάπτυξη” της κυβέρνησης παίρνει πλέον σάρκα και οστά: καταστροφή του δάσους των Σκουριών, αποψίλωση του αρχέγονου δάσους στο ρέμα Καρατζά, εκχέρσωση του χώρου του εργοστασίου εμπλουτισμού, ανεξέλεγκτη δραστηριότητα της Ελληνικός Χρυσός και συνεχείς παρανομίες υπό την ανοχή και προστασία Κράτους και ελεγκτικών μηχανισμών.

Όλοι αυτοί που λεηλατούν τη φύση, υποτάσσονται σε οικονομικά και πολιτικά κέντρα εξουσίας, καταπατούν ανθρώπινα δικαιώματα, ξεπουλούν δημόσιο πλούτο, παραβιάζουν βασικές αρχές δικαίου και προσπαθούν να μας καταντήσουν άβουλα και αναξιοπρεπή υποχείριά τους, θα μας βρίσκουν συνέχεια απέναντι.” τονίζουν οι επιτροπές αγώνα στην ανακοίνωσή τους και προσθέτουν:”Για μας δεν υπάρχει άλλος δρόμος …. μόνο ο δρόμος της αντίστασης. Ενωμένοι και αποφασισμένοι θα κερδίσουμε αυτή τη μάχη”

Το ραντεβού για την συγκέντρωση είναι στις 11 στον κόμβο στην Μ. Παναγιά. Προσυγκέντρωση πραγματοποιείται στην Ιερισσό στις 10 π.μ.

ertopen.com

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com