Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ

σακελΤο μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Μιχάλης Σακελάρης με αφορμή τα νέα  στοιχεία που ανακοίνωσε η Ελληνική Στατιστική Αρχή, έκανε την παρακάτω δήλωση.

«Η κατρακύλα δεν έχει τελειωμό. Η νέα μείωση 8% στα εισοδήματα των νοικοκυριών που ανακοίνωσε η Ελληνική Στατιστική Αρχή δυστυχώς επιβεβαιώνει με τον πλέων επίσημο τρόπο ότι η κατρακύλα της Ελληνικής οικονομίας και της κάθε Ελληνικής οικογένειας δεν έχει τελειωμό.

Η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ – Σαμαρά οδηγεί χωρίς τύψεις την Ελλάδα στην άβυσσο της ύφεσης και τους Έλληνες πολίτες στην αβεβαιότητα, την φτώχεια και την ανέχεια.

Παρά τα επικοινωνιακά παιχνίδια για δήθεν τερματισμό των μνημονίων και εξόδου της χώρας στις αγορές, με εντολές της τρόικας, προετοιμάζουν νέο μνημόνιο, ανοίγουν τον δρόμο για την υπερφορολόγηση των αγροτών,  επιβάλουν την διάλυση της δημόσιας υγείας και δημιουργούν συνθήκες εργασιακής ζούγκλας απελευθερώνοντας τις απολύσεις στον ιδιωτικό τομέα, οδηγώντας τους νέους της Ελλάδας μαζικά στην μετανάστευση και αντί παραιτήσεων και μιας συγγνώμης προς την κοινωνία συνεχίζουν προκλητικά να επιτρέπουν των πλουτισμό των τραπεζών των μεγαλοεργολάβων και των μεγαλοκαναλαρχών δίνοντας μέρα με την ημέρα την χαριστική βολή στον ήδη εξαθλιωμένο ελληνικό λαό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ