ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ

Την Κυριακή από το σώμα των εκλεκτόρων η ανάδειξη του υποψηφίου δημάρχου

kalogia«Πράσινο φως» για την εδραίωση της συνεργασίας των 4 αυτοδιοικητικών κινήσεων (Λαρισαίων Πόλις, Ενωτική πρωτοβουλία, Πράσινη Πόλη, Ανένταχτοι) έδωσε χθες αργά το βράδυ και η ολομέλεια της Ενωτικής Πρωτοβουλίας, παρέχοντας πλήρη στήριξη στον Απ. Καλογιάννη που θα είναι ένας από τους διεκδικητές του χρίσματος του υποψηφίου, από το σώμα των 200 εκλεκτόρων την Κυριακή.

Μιλώντας χθες στη συνέλευση ο κ. Καλογιάννης αν και παραδέχθηκε ότι υπήρξαν πολλά αγκάθια στην πορεία προς την οριστικοποίηση της διαδικασίας ανάδειξης του υποψηφίου δημάρχου, κάλεσε τα μέλη της παράταξης να στηρίξουν το εγχείρημα. Στην ομιλία του μεταξύ άλλων ο κ. Καλογιάννης ανέφερε:

kalog2«Η συνέλευση της Ενωτικής Πρωτοβουλίας συνέρχεται σε μια κρίσιμη φάση όσον αφορά το εγχείρημα της συμπόρευσης – συμπαράταξης  των τριών αυτοδιοικητικών κινήσεων. Μετά από επίπονη και επίμονη προσπάθεια φτάνουμε σχεδόν στην ολοκλήρωση του πρωτόγνωρου -όπως είπαμε- πολιτικού εγχειρήματός μας με στόχο τη νίκη στο Δήμο Λάρισας και την ανατροπή των πολιτικών που εφαρμόζονται εκεί και είναι σε πλήρη αντιστοιχία με τις κυβερνητικές πολιτικές.

Στην προηγούμενη συνέλευσή μας εγκρίναμε το σημαντικό κείμενο της κοινής μας διακήρυξης που αποτελεί οδηγό της πολιτικής μας. Επίσης εγκρίναμε τη συνέχιση του εγχειρήματος μας. Σήμερα μέσα σε ένα περιβάλλον όπου εμφανίζονται δυνάμεις να εχθρεύονται το εγχείρημά μας δημόσια, καλούμαστε να εγκρίνουμε τη συμμετοχή μας στην τελική φάση της συνέλευσης του σώματος των αντιπροσώπων για την εκλογή του επικεφαλής του κοινού μας συνδυασμού. Επίσης καλούμαστε να εκλέξουμε τον επικεφαλής της παράταξής μας που θα προτείνουμε να μας εκπροσωπήσει ως υποψήφιος Δήμαρχος στη συγκεκριμένη συνέλευση. Αυτό ορίζει το καταστατικό μας. Πρέπει να τονίσω ότι με βάση τις καταστατικές μας διαδικασίες θα πρέπει να εγκριθούν με τα 2/3 των ψήφων των παρόντων μελών.

Στο μεσοδιάστημα των συνελεύσεων λειτουργήσαμε με διευρυμένες συντονιστικές επιτροπές και τις δύσκολες στιγμές δώσαμε διέξοδο με έναν στόχο και μόνο: τη δημιουργία ενός Αυτόνομου Ενωτικού Δημοκρατικού Συνδυασμού που όχι μόνο θα καταγράψει μεγάλα ποσοστά στις εκλογές αλλά θα κερδίσει το Δήμο και θα ανοίξει το δρόμο για μια άλλη πορεία της Λάρισας με επεξεργασμένο πρόγραμμα και σε αντιστοιχία με την δοκιμαζόμενη από τις κυβερνητικές πολιτικές κοινωνία της πόλης μας.

Σ’ αυτόν τον αγώνα όσοι πρεσβεύουμε κοινές αξίες και οράματα πρέπει να δώσουμε τη μάχη από το ίδιο μετερίζι.

Σήμερα είναι η μέρα των μελών. Σήμερα πρέπει  να μιλήσετε εσείς. Σας καλώ λοιπόν να πάρουμε όλοι μαζί στα χέρια μας την υπόθεση αυτή, να στηρίξουμε την ολοκλήρωση του πολιτικού μας εγχειρήματος με τη συμμετοχή μας στην εκλογή του επικεφαλής του ενωτικού μας συνδυασμού την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου».

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com