ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΗ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ Ο ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Grekland_panorama-artΣτην έκθεση  Grekland PANORAMA στη Στοκχόλμη της Σουηδίας θα συμμετάσχει ο Δήμος Λαρισαίων, προωθώντας την υποψηφιότητα της πόλης για το βραβείο της Πράσινης Πρωτεύουσας της Ευρώπης του 2016.

Η Grekland PANORAMA είναι η πρώτη έκθεση που διοργανώνεται αποκλειστικά για την Ελλάδα για την προώθηση και προβολή του ελληνικού τουρισμού, του πολιτισμού και της γαστρονομίας στο κέντρο της Σκανδιναβίας, την Στοκχόλμη.

Η έκθεση πραγματοποιείται στις 15-16 Φεβρουαρίου 2014 σε έκταση 3.000τ.μ. στο εκθεσιακό κέντρο Globe Arenas, Annexet.

Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, του Ελληνο-Σουηδικού Επιμελητηρίου, ενώ Χορηγοί και Εκθέτες είναι οι TUI FRITIDSRESOR, APOLLO KUONI, AIRTOURS, VING, SOLRESOR, TEMA RESOR, SAS – Scandinavian Airlines, και FONTANA.

Η έκθεση θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στην Σκανδιναβία ενότητα με ειδικό περίπτερο για τον πράσινο τουρισμό της χώρας μας. Στόχος είναι η ενημέρωση των επισκεπτών για πράσινους προορισμούς, και τουριστικές επιχειρήσεις/ καταλύματα/ μαρίνες/ ακτές με πράσινες πιστοποιήσεις όπως Γαλάζιες Σημαίες και Green Key βραβεύσεις.

Ο Δήμος Λαρισαίων θα διαθέτει stand μέσα από το περίπτερο για τον πράσινο τουρισμό στο οποίο συμπεριλαμβάνεται ένας σταθμός εξυπηρέτησης κοινού (ένα counter) με μπροστινή αφίσα και σημείο διανομής έντυπου υλικού, ως η μοναδική ελληνική υποψήφια πόλη για το βραβείο της Πράσινης Πρωτεύουσας της Ευρώπης.

Η συμμετοχή του Δήμου Λαρισαίων στην έκθεση Grekland PANORAMA θα ενισχύσει τόσο την υποψηφιότητα της Λάρισας για το βραβείο της Πράσινης Πρωτεύουσας, αλλά και τις τουριστικές επιχειρήσεις της πόλης να ανοιχτούν στην εξαιρετικά δυναμική σκανδιναβική τουριστική αγορά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ