ΟΙ ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΚΤ. ΝΑΣΙΩΚΑ

nasiokΜετά την πρόσκληση που απεύθυνε δημόσια ο Έκτορας Νασιώκας προς όλους τους Λαρισαίους, για την ανάγκη δημιουργίας μίας νέας ευρύτατης ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΉΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ για τη Λάρισα, πολίτες ανταποκρίθηκαν και συστρατεύτηκαν σε αυτή την προσπάθεια.

Για τον σκοπό αυτό δημιουργήθηκε επιτροπή πρωτοβουλίας και συνεδρίασε για πρώτη φορά την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου.

Μέλη της επιτροπής πρωτοβουλίας, που πλαισιώνει τον Έκτορα Νασιώκα, είναι:

ü       ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ—ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΧΗΜΙΚΟΣ, ΠΡ. ΑΙΡΕΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΠΥΣΔΕ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ü       ΓΟΝΗ ΓΑΝΟΧΩΡΙΤΟΥ–ΣΑΚΟΡΑΦΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ—ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

ü       ΙΩΑΝΝΑ ΔΕΝΔΡΑΜΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ— ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ü       ΕΛΕΝΗ ΚΑΤΣΑΡΕΛΗ—ΚΟΥΜΠΟΥΡΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ—ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ

ü       ΝΙΚΟΣ ΜΠΛΑΝΑΣ ΤΟΥ ΑΓΑΜΕΜΝΟΝΑ—ΑΝ. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ Paul-Valery, Montpellier ΓΑΛΛΙΑΣ

ü       ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ—ΔΑΛΑΜΠΥΡΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ—ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

ü       ΘΑΝΑΣΗΣ ΧΑΤΖΗΑΒΡΑΑΜ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ—ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ, ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΠΡ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΣΤΟΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΠΡ. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ, ΠΡ. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΕ.Σ.Υ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟΥ ΧΡΟΝΙΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ «Ο ΑΡΙΣΤΕΥΣ», ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ.

ü       ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΧΑΤΖΗΠΟΥΛΙΟΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ—ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ.

Η επιτροπή πρωτοβουλίας με την ευκαιρία της συγκρότησης και της πρώτης συνεδρίασής της έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια για τη Λάρισα. Βιώνουμε μαζί με όλους τους συμπολίτες μας το δύσκολο παρόν και γνωρίζουμε πολύ καλά τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του αύριο στην πόλη μας. Είμαστε αποφασισμένοι να συστρατευτούμε με όλους τους ενεργούς πολίτες της Λάρισας για να προσπαθήσουμε να αντιστρέψουμε τη σημερινή φθίνουσα πορεία. Να συμβάλουμε, υπό δύσκολες αντικειμενικές συνθήκες, στη δημιουργία μιας σύγχρονης και αποτελεσματικής πόλης, μοχλό ανάπτυξης αλλά και ασπίδα προστασίας και αλληλεγγύης για κάθε πολίτη. Γι’ αυτό απευθύνουμε κάλεσμα συμμετοχής σε όλους τους πολίτες. Στο δυναμικό κομμάτι της πόλης. Στις νέες και τους νέους. Τους καλούμε να πρωταγωνιστήσουν στην προσπάθεια για να κτίσουμε όλοι μαζί μια ΝΕΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ για την πόλη μας, έξω από κάθε κομματική ή άλλη εξάρτηση, για να ενώσει όλους τους πολίτες. Να επιβάλει στην πράξη πνεύμα συναίνεσης, συνεννόησης και συνεργασίας με όλους, τόσο κατά την περίοδο μέχρι τις εκλογές, όσο κυρίως μετά απ’ αυτές στην προσπάθεια αντιμετώπισης των μεγάλων προβλημάτων αλλά και της αναγέννησης και της πολιτιστικής ανάτασης της Λάρισας.»

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ