ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΜΕ ΤΑ 5ΜΗΝΑ

$RCX18ZWΜια πρώτη σύσκεψη εργαζόμενων σε 5μηνα που είναι απλήρωτοι και ανέργων που έκαναν αίτηση για 5μηνα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας, και ενώ είναι επιτυχόντες και βρίσκονται στους οριστικούς πίνακες του ΟΑΕΔ, οι επιβλέποντες φορείς, δηλαδή οι εργοδότες (Περιφέρεια, Δήμοι, ΕΟΠΥΥ, κλπ), αρνούνται να τους τοποθετήσουν στην εργασία τους, πραγματοποιήθηκε χθες στο ΕΚΛ.

Όπως τονίστηκε υπάρχουν φορείς που αλλάζουν αυθαίρετα τις ειδικότητες, άλλοι φορείς ζητούν ετεροχρονισμένα νέα δικαιολογητικά, με αποτέλεσμα οι επιτυχόντες στα προγράμματα να βρίσκονται συνεχώς στον αέρα.

Η ευθύνη γι’ αυτήν την κατάσταση βαραίνει πρωτίστως την συγκυβέρνηση Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ, το Υπουργείο Εργασίας, αλλά και τους φορείς (Περιφέρεια, Δήμοι, κλπ), που συμμετέχουν σ’ αυτά τα προγράμματα.

Το Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας, απαιτεί να σταματήσει εδώ και τώρα η κοροϊδία των ανέργων.

Καλεί όλους όσους αντιμετωπίζουν τέτοια προβλήματα, να έρθουν σε σύσκεψη στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας (Εργατικής Πρωτομαγιάς 6), την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου, στις 6 το απόγευμα, προκειμένου να οργανώσουμε την αντίδρασή μας, απέναντι σ’ αυτή την αδικία και παρανομία. Για πληροφορίες στα τηλέφωνα 2410 250708, 532459.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ