ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ Η ΕΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΠΑΙΤΕΙ 74.000 € ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΠ

διαταγΗ «Ενωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Λάρισας – Τυρνάβου – Αγιάς» που σήμερα εκπροσωπείται νόμιμα από τους εκκαθαριστές της, πέτυχε μετά από αίτησή της την έκδοση Διαταγής Πληρωμής από το Μονομελές Πρωτοδικείο Λάρισας, σε βάρος του δήμου Λαρισαίων η οποία κοινοποιήθηκε στο δήμο στις 10 Ιανουαρίου 2014.

Η εν λόγω Διαταγή Πληρωμής διατάσσει τον Δήμο Λαρισαίων να καταβάλει στην ΕΑΣ Λάρισας το ποσό των 72.534,32 €, νομιμοτόκως από την επόμενη της επίδοσής της και μέχρι την εξόφληση, για οφειλόμενα μισθώματα της χρονικής περιόδου από 1/1/2011 έως 30/4/2013 των δύο συνεχόμενων ισόγειων καταστημάτων που βρίσκονται στο “Gaea Lifestyle Center” και χρησιμοποιούνται για τις ανάγκες του παραρτήματος Φιλιππούπολης του ΚΕΚ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το χώρο είχε μισθώσει η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λάρισας στις 29-09-2009, ενώ μετά την εφαρμογή των διατάξεων του Καλλικράτη, το ΚΕΚ περιήλθε στην αρμοδιότητα του Δήμου Λαρισαίων, που ανέλαβε και τις υποχρεώσει της μισθώτριας Ν.Α. Λάρισας.

Επίσης με την εν λόγω Διαταγή Πληρωμής ο Δήμος Λαρισαίων υποχρεώνεται στην καταβολή των δικαστικών εξόδων έκδοσής της ποσού 1.573,00 €.

Κατά της διαταγής πληρωμής με ομόφωνη απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, ο δήμος Λαρισαίων θα ασκήσει ανακοπή, μέσα στις προβλεπόμενες προθεσμίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ