ΑΣΤ. ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ: ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ Η ΠΡΟΟΔΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

ρον“Κανένα σχόλιο”, ήταν η απάντηση του Αστ. Ροντούλή στα όσα ανέφερε χθες, για τη συνάντηση που είχε ο τυρναβίτης πολιτικός με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Τυρνάβου της ΝΔ Ανδρέας Καλακαλάς, ο οποίος ούτε λίγο – ούτε πολύ χαρακτήρισε τον κ. Ροντούλη ανεπιθύμητο στο κόμμα.

“Δεν πρόκειται να ασχοληθώ με τα όσα λέει ο κ. Καλακαλάς. Εμένα με ενδιαφέρει μόνο η πρόοδος και η προκοπή του δήμου Τυρνάβου και των κατοίκων του και για αυτό παλεύω και θα συνεχίσω να παλεύω με όλες μου τις δυνάμεις τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Ροντούλης.

Αναφορικά με το ποια είναι τα επόμενα βήματά του δεν θέλησε να πει κάτι παραπάνω, αν και συνεργάτες του έλεγαν ότι πολύ σύντομα, μέσα στις επόμενες ημέρες, θα ανακοινώσει την κάθοδό του ως υποψήφιος δήμαρχος Τυρνάβου. “Τώρα με αυτές τις επιθέσεις, επισπεύδουν τις ανακοινώσεις” σημείωναν χαρακτηριστικά, άτομα που βρίσκονται πολύ κοντά στον πρώην βουλευτή και υφυπουργό.

Πάντως οι ίδιοι κύκλοι έριχναν και τα καρφιά τους υποστηρίζοντας ότι τα πυρά του κ. Καλακαλά είναι άσφαιρα, αφού ήδη ο κ. Ροντούλης συναντιέται και έχει δίπλα του κορυφαία τοπικά στελέχη της ΝΔ.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ