ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

τσιαπλεςΣε δήλωσή του ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Λάρισας, της Λαϊκής Συσπείρωσης, Τάσος Τσιαπλές, για τις αυξήσεις στα διόδια, ανέφερε τα εξής: «Η φοροεπιδρομή σε όλα τα επίπεδα που αντιμετωπίζει η εργατική-λαϊκή οικογένεια συμπληρώνεται αυτές τις μέρες και με νέες αυξήσεις στα διόδια, καθώς και τη δημιουργία νέων.

Σε λίγο τα διόδια θα φτάσουν έξω από τη πόρτα του σπιτιού μας. Μεγάλοι κερδισμένοι είναι οι μεγάλοι κατασκευαστικοί όμιλοι που θα δουν τα κέρδη τους να πολλαπλασιάζονται γοργά.

Οι εργαζόμενοι μπροστά στις παράτες και στα συνθήματα της «ανάπτυξης» να ορθώσουν αιτήματα για το δικό τους συμφέρον.  Η ανάπτυξη και οι επενδύσεις αφορούν τους μεγάλους επιχειρηματικούς και κατασκευαστικούς ομίλους.  Για τη μεγάλη λαϊκή πλειοψηφία η ανάπτυξη σημαίνει νέα φορολογία, ανεργία, κακοπληρωμένη και επιδοτούμενη 5μηνη εργασία με ημερομηνία λήξης χωρίς συλλογικές συμβάσεις και δικαιώματα.

Η Λαϊκή Συσπείρωση, που στηρίζεται από το ΚΚΕ, διεκδικεί:

Να καταργηθούν όλα τα διόδια – Συγκοινωνίες υπέρ του λαού.

Έργα και υποδομές, που πρέπει να αναλαμβάνει το κράτος χωρίς να επιβαρύνεται ο λαός και με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος.

Δημόσιες, σύγχρονες, φθηνές και με δωρεάν χρονικές ζώνες, συγκοινωνίες. Δημόσια έργα, λαϊκή περιουσία.

Όλοι οι εργαζόμενοι έχουμε χρέος και καθήκον να συγκρουστούμε με τη συνεχόμενη και επικίνδυνη κατρακύλα στις συνθήκες της ζωής μας. Κανένας δε μπορεί να είναι ανοργάνωτος και να βρίσκεται έξω από τη συλλογική δράση. Κανένας μόνος του».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ