ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ

αγροτΣε άμεση απόρριψη των μέτρων που ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση για τη φορολόγηση τους προχώρησαν οι αγρότες στο μπλόκο της Νίκαιας, επισημαίνοντας ότι οι κυβερνητικές εξαγγελίες απέχουν πολύ από τα αιτήματα που έχουν υποβάλει στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης.

Οι αγρότες στο μπλόκο της Νίκαιας είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους και για αυτό το λόγο απηύθυναν και σήμερα κάλεσμα στους συναδέλφους τους να πυκνώσουν τις γραμμές των τρακτέρ.

Εν τω μεταξύ το Σάββατο έχει προγραμματιστεί σύσκεψη εκπροσώπων των μπλόκων που έχουν το ίδιο διεκδικητικό πλαίσιο με τους αγρότες στο μπλόκο της Νίκαιας, ενώ την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί παλλαϊκό συλλαλητήριο.

Ο υπουργός

Με αφορμή τις κυβερνητικές εξαγγελίες ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Αθ. Τσαυτάρης σε δηλώσεις του ανέφερε τα εξής:

«Με  τις σημερινές της αποφάσεις, η κυβέρνηση έδειξε ότι έχει και τα αντανακλαστικά και είναι ανοικτή στο διάλογο με τους αγρότες. Ως Υπουργείο χαιρόμαστε που παίξαμε έναν καταλυτικό ρόλο, έτσι ώστε τα αιτήματα και οι απόψεις των αγροτών να ακουστούν στην Κυβέρνηση, προκειμένου ένα σημαντικό μέτρο, μια σημαντική διαρθρωτική αναπτυξιακή τομή σε ό,τι αφορά στα στοιχεία των εσόδων και εξόδων των γεωργών, που ήταν ένα μεγάλο αίτημα, όλων των γεωργών, γίνεται με ένα αποτελεσματικό, αλλά πολύ απλουστευτικό τρόπο, χωρίς να δημιουργεί μεγάλες δυσκολίες στην εφαρμογή του.

Χαίρομαι επίσης που οι αγρότες χαιρέτησαν αυτές τις αποφάσεις διότι επαναλαμβάνω είναι προς όφελός τους».   

 

 

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ