ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΤΑΙ Η ΛΕΣΧΗ ΛΙΒΑΔΙΩΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

λιβαδΤα εγκαίνια της νέας λέσχης του συλλόγου Λιβαδιωτών Λάρισας και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου θα γίνουν την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου και ώρα 11.30 π.μ στο χώρο της λέσχης (31ης Αυγούστου 58, κοντά στο Γ.Ν.Λ.

Σε ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές αναφέρουν:

«Αγαπητοί Λιβαδιώτες της Λάρισας, μέλη και φίλοι του συλλόγου Λιβαδιωτών Λάρισας, αξιότιμοι σύλλογοι και μέλη αυτών… Λιβαδίου, Αθήνας, Θεσσαλονίκης, Κατερίνης, Ελασσόνας και απανταχού Λιβαδιωτών στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας, σας καλούμε με ιδιαίτερη χαρά και τιμή στα εγκαίνια της νέας λέσχης του συλλόγου Λιβαδιωτών Λάρισας και στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας που θα γίνει την Κυριακή 16/02/14 και ώρα 11.30 π.μ και στην διεύθυνση του συλλόγου που είναι 31 Αυγούστου 58 ,κοντά στο Γ.Ν.ΛΑΡΙΣΑΣ.

Το όνειρο της νέας γενιάς των Λιβαδιωτών ,που αποφασίσαμε να επανιδρύσουμε τον ιστορικό σύλλογο στην πρωτεύουσα της Θεσσαλίας έγινε πραγματικότητα.

Σας καλούμε όλους να μας τιμήσετε με την παρουσία σας, να μας γνωρίσετε και να ευχηθούμε όλοι μας η λέσχη του συλλόγου, να γίνει «κοιτίδα πολιτισμού» για τα παιδιά μας και για τις επόμενες γενιές Βλάχων Λιβαδιωτών της Λάρισας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ