ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

oxidiodiΑνακοίνωση με την οποία καταδικάζει τις νέες αυξήσεις στα διόδια και παράλληλα ζητά το σταμάτημα των διώξεων κατά των πολιτών που τα προηγούμενα χρόνια συμμετείχαν σε κινητοποιήσεις στα διόδια, ζητά με ανακοίνωσή της η πρωτοβουλία αλληλεγγύης στους διωκόμενους. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

“Η πρόσφατη απόφαση της κυβέρνησης να δώσει τα πάντα στους εργολάβους μέσα από την τροποποίηση των συμβάσεων παραχώρησης, τους άνοιξε απλά την όρεξη. Οι προκλητικές αυξήσεις στις τιμές των διοδίων που ισχύουν από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης στον άξονα της Π.Α.Θ.Ε. και φυσικά στην περιοχή μας, εγκαινιάζουν την νέα εισπρακτική επίθεση και τα πάρτι των εργολαβικών κοινοπραξιών την ίδια στιγμή που οι τοπικοί μας άρχοντες έχουν καταληφθεί από αφωνία.

Παράλληλα συνεχίζεται το καθεστώς παρατεταμένης ομηρίας και το σύρσιμο στα δικαστήρια όσων αντιστάθηκαν στην ληστρική εκμετάλλευση των δημόσιων δρόμων από ιδιώτες αλλά και όσων συνεχίζουν να αντιπαλεύουν στην πράξη τις πολιτικές εξαθλίωσης της κοινωνίας και του ξεπουλήματος δημόσιων αγαθών και κοινωνικών δομών.

Έτσι την ερχόμενη Δευτέρα 10/2 άλλοι έξι συμπολίτες μας δικάζονται για τις κινητοποιήσεις των περασμένων χρόνων στους σταθμούς διοδίων.

Σήμερα που το αίτημα για δημόσιους δρόμους χωρίς διόδια και η κατάργηση όλων των ληστρικών συμβάσεων είναι επίκαιρο όσο ποτέ, ο αγώνας ενάντια στα κάθε λογής χαράτσια και στις πολιτικές που κλέβουν την ζωή μας είναι επιτακτικά αναγκαίος, εκφράζουμε αγωνιστικά την αλληλεγγύη μας στους διωκόμενους συμπολίτες μας

ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, 12.00πμ, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ,  ΝΑ ΑΘΩΩΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟΙ”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ