ΝΕΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

hΗ εταιρεία Mouzenidis Travel ανακοίνωσε πρόσφατα τη δημιουργία νέας αεροπορικής εταιρείας με την ονομασία Ellin Air, η οποία θα παρέχει απευθείας πτήσεις από περιοχές της Ρωσίας προς τη χώρα μας…

Σύμφωνα με τους ειδικούς στην ρωσική αγορά, η ζήτηση για διακοπές στη χώρα μας καταγράφει αύξηση κατά 20%, ποσοστό το οποίο επιβεβαιώνεται και από τις προκρατήσεις των τουριστικών πακέτων του tour operator.

Η νέα αεροπορική εταιρία, που θα ξεκινήσει δρομολόγια τον Αύγουστο του 2013 , θα έχει αρχικά στο στόλο της τρία Airbus Α320, αλλά ο αριθμός αυτός αναμένεται να αυξηθεί το 2014.

Αυτή τη σεζόν, η εταιρεία θα ξεκινήσει πάνω από 100 πτήσεις την εβδομάδα προς την Ελλάδα από 35 πόλεις της Ρωσίας , σε συνεργασία με την Astra Airlines, την Vim Airlines, την Aeroflot, την Rossiyan Airlines, την Orenair, την Ural Airlines, την Siberia Airlines, την Ukraine International Airlines, την Khors air και την Belavia .

Οι Ρώσοι ταξιδιώτες θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε έξι ελληνικούς προορισμούς: Αθήνα, Θεσσαλονίκη (Χαλκιδική-Πιερία-Θάσος), Άραξο (σε όλη την Πελοπόννησο), Ηράκλειο (για όλη την Κρήτη), Κέρκυρα και Ζάκυνθο.

airnews.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ