ΣΤΟΝ Θ. ΝΑΣΙΚΑ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜ.Τ.Ο. ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΤΗΣ ΝΔ

nasikasΟ πρώην δήμαρχος Τυρνάβου και γνωστός αγροτοσυνδικαλιστής Θ. Νασίκας είναι ο εκλεκτός της ΔΗΜ.Τ.Ο. Τυρνάβου της ΝΔ για το χρίσμα του υποψηφίου δημάρχου στις εκλογές του Μαϊου. Ο κ. Νασίκας που έκανε την Παρασκευή την έκπληξη και μπήκε στη διαδικασία επιλογής υποψηφίου, στη σημερινή ψηφοφορία μεταξύ των μελών της ΔΗΜ.Τ.Ο. πήρε 5 ψήφους έναντι 4 του κ. Λάμπρου Βουγιατζή και 1 της κ. Αν. Ψύρρα – Νταλακούρα.

Μετά από αυτή την εξέλιξη μένει η επικύρωση της απόφασης από τη ΝΟΔΕ Λάρισας του κόμματος, αν και βάσει των όσων έχουν ειπωθεί μέχρι σήμερα από κορυφαία στελέχη δεν θα υπάρξει επίσημο χρίσμα σε κανέναν υποψήφιο παρά μόνο δηλώσεις στήριξης κάποιων υποψηφιοτήτων.

Φυσικά μέσα στις επόμενες ημέρες θα γνωρίζουμε αν οι δύο συνυποψήφιοι του κ. Νασίκα στη σημερινή αναμέτρηση θα είναι στο ψηφοδέλτιο, με δεδομένο ότι μεταξύ των κ.κ. Νασίκα και Βουγιατζή υπήρξε σκληρή κόντρα το καλοκαίρι.

Παράλληλα αναμένονται με ενδιαφέρον και οι κινήσεις του κ. Αστ. Ροντούλη ο οποίος αναμένεται εντός των επομένων ημερών να ανακοινώσει τις προθέσεις του σχετικά με τη διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου στο δήμο Τυρνάβου.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ