FINANCIAL TIMES: ΜΑΧΗ ΝΔ – ΧΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ

καλπηΕκτενή ανάλυση για τις προσεχείς ευρωεκλογές στη χώρα μας φιλοξενούν οι Financial Times οι οποίοι εκτιμούν ότι Νέα Δημοκρατία και Χρυσή Αυγή θα είναι τα κόμματα που θα παλέψουν για να κατακτήσουν την δεύτερη θέση…

Στο κείμενο είναι ξεκάθαρο πως «ο αριστερός ΣΥΡΙΖΑ» θα είναι αδιαμφισβήτητα πρώτος ενώ η Χρυσή Αυγή ή στην νέα της μορφή, η Εθνική Αυγή, «θα έχει μια λίστα με αξιοσέβαστους υποψηφίους- απόστρατους στρατηγούς, πανεπιστημιακούς, γιατρούς. Θα πάρουν ισχυρή στήριξη από τα αυξανόμενα νούμερα των εθνικιστών στην Ελλάδα».

Στο κείμενο αναφέρεται πως μετά την τραγική δολοφονία του ράπερ, Παύλου Φύσσα, τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής σημείωσαν κάμψη ωστόσο το κλίμα αντιστράφηκε μετά τις εν ψυχρώ δολοφονίες των δύο μελών της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο.

Παράλληλα η εφημερίδα δεν παραλείπει να σκιαγραφήσει και τον ίδιο τον Ηλία Κασιδιάρη,ο οποίος μετά την προφυλάκιση του αρχηγού του εθνικιστικού κόμματος, Νίκου Μιχαλολιάκου, «έχει αναλάβει τον ρόλο του ηγέτη και ας αντιμετωπίζει και ο ίδιος κατηγορίες».

topontiki.gr/

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ