ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ

elinofre (Αντιγραφή)Τα βλέμματα των διαδηλωτών συγκέντρωσαν πάνω τους τα στελέχη της εκπομπής Ελληνοφρένεια που βρέθηκαν σήμερα στο μπλόκο της Νίκαιας για να στηρίξουν με τον τρόπο τους τον αγώνα των αγροτών αλλά και το συλλαλητήριο.

Φυσικά το πρόσωπο που συγκέντρωσε πάνω του τα περισσότερα βλέμματα αλλά και τα φλας από τα κινητά των διαδηλωτών ήταν ο τσολιάς ο οποίος εμφανίστηκε αρχικά με μία σκούπα και στη συνέχεια με τις σημαίες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.

***

dioti (Αντιγραφή)Δεν ήταν όμως μόνο ο τσολιάς και οι υπόλοιποι της Ελληνοφρένειας, που συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον. Ηταν και η υποψήφια περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ Ηρώ Διώτη με το νέο της στυλ για το οποίο δέχθηκε πολλά θετικά σχόλια, μαζί με ευχές για ένα καλό αποτέλεσμα στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

***

agrotes1 (Αντιγραφή)Το σύνθημα των καθηγητών: “Οταν η αδικία γίνεται νόμος, η αντίσταση είναι καθήκον” ήταν αυτό που συζητήθηκε περισσότερο, μαζί με την ατάκα του Β. Μπούτα “μπρος Βλάχε μ τ’ άλογα” που είπε σε μια αποστροφή της ομιλίας, όταν έθιξε την αδιαφορία με την οποία μέχρι σήμερα υποδεχόμασταν όλα όσα ετοίμαζαν οι κυβερνώντες. Επρεπε να είχαμε αντιδράσει όλοι μαζί πολύ νωρίτερα. «Ηθελε “μπρος Βλάχε μ’ τ’ άλογα” που λένε και στο χωριό μου», είπε ο γνωστός αγροτοσυνδικαλιστής και υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ