Ο ΤΟΝΥ ΜΠΛΕΡ ΚΑΙ Η ΩΡΑΙΑ κα ΜΕΡΝΤΟΧ

Η διαμάχη που ξέσπασε για το αν ήταν ή όχι απλή φιλία η σχέση του 2012, ανάμεσα στον Τόνι Μπλερ, πρώην πρωθυπουργό της Βρετανίας, και τη Γουέντι Ντενγκ, πρώην σύζυγο του  μεγαλοεκδότη Ρούπερτ Μέρντοχ, έχει ενταθεί καθώς προέκυψαν νέα στοιχεία…

Η Mail on Sunday υποστηρίζει ότι όταν ανακαλύφθηκαν τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από και προς την κ. Ντενγκ και του πρώην πρωθυπουργού, ο Ρούπερτ Μέρντοχ υπέβαλε αίτηση διαζυγίου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα το φλερτ μεταξύ των δύο έγινε γνωστό αρχικά εξαιτίας ενός σημειώματος στο οποίο η  Γουέντι έγραφε πόσο ελκυστικό έβρισκε τον Μπλερ, και ότι το ζευγάρι είχε διανυκτερεύει σε ένα από τα σπίτια του Μέρντοχ, εν αγνοία του.

Επίσης, σύμφωνα με τη Mail on Sunda, ο εξαγριωμένος κ. Μέρντοχ σταμάτησε να έχει οποιαδήποτε σχέση με τον πρώην φίλο και σύμμαχό του, κ. Μπλερ, επειδή αισθάνθηκε «προδομένος».

Επιπλέον λεπτομέρειες για τα ερωτοχτυπημένα σημειώματα της κας Ντενγκ, στα οποία επαινούσε τον κ. Μπλερ για το «καλό σώμα», και τα «πραγματικά, πραγματικά ωραία πόδια του» ή ακόμη και τον «πισινό» του αποκαλύφθηκαν από το αμερικάνικο περιοδικό Vanity Fair την περασμένη εβδομάδα.

Το περιοδικό ανέφερε επίσης ότι το προσωπικό, στο σπίτι του Μέρντοχ στην Καλιφόρνια, ήταν ανήσυχο όταν ο κ. Μπλερ πήγε εκεί και προσπάθησε να βρει τη Γουέντι, και ότι μέχρι να την ενημερώσουν για την άφιξή του, ο κ. Μπλερ είχε ήδη φτάσει στο υπνοδωμάτιο, κλείνοντας την πόρτα πίσω του.

Σε μια άλλη περίπτωση τάιζαν ο ένας τον άλλο κατά τη διάρκεια του δείπνου, πράγμα που και πάλι έκανε το προσωπικό του σπιτιού να νιώθει άβολα.

Οι φίλους του κ. Μπλερ αρνούνται ότι είχε οποιαδήποτε σχέση με την κα Ντενγκ.

Περισσότερα: dailymail.co.uk

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ