ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ Ο ΆΡΗΣ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο Ν. ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ

Την υποψηφιότητά του για τον δήμο της Αθήνας, ανακοίνωσε σήμερα ο βουλευτής της ΝΔ Άρης Σπηλιωτόπουλος, ο οποίος έχει και την στήριξη του Μεγάρου Μαξίμου. Η ηγεσία της ΝΔ κατάληξε στο πρόσωπο του κ. Σπηλιωτόπουλου για τον δήμο της Αθήνας ύστερα από σειρά άκαρπων βολιδοσκοπήσεων σε υπουργούς και αφού είχε απορρίψει άλλες υποψηφιότητες…

Σε δήλωσή του ο κ. Σπηλιωτόπουλος σημειώνει: «Δηλώνω παρών στην πρόσκληση/πρόκληση για μια Αθήνα αυξημένης αισθητικής, για μια Αθήνα, όπου οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της θα αισθάνονται ασφάλεια, μια Αθήνα ικανή να τροφοδοτήσει τις δημιουργικές δυνάμεις όλων μας. Για μια Αθήνα που αγαπάμε και θέλουμε να κερδίσει τη θέση που της αξίζει».

Ωστόσο, ήδη δημιουργούνται προϋποθέσεις “εμφυλίου” στην Πρωτεύουσα καθώς στις πληροφορίες περί της υποψηφιότητας Σπηλιωτόπουλου “απάντησε” αμέσως ο κ. Νικήτας Κακλαμάνης.

«Καταθέτω επίσημα, στις Αθηναίες και στους Αθηναίους, την υποψηφιότητά μου για το δήμο της πόλεως των Αθηναίων. Το πρόγραμμα της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής παράταξης, της οποίας θα ηγηθώ, θα παρουσιαστεί δημόσια, σε ανοιχτή εκδήλωση, στο προσεχές μέλλον. Η αγάπη μου για την Αθήνα δεν είναι ευκαιριακή. Για μένα ήταν, είναι και θα είναι Πρώτα, η Αθήνα» σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο κ. Κακλαμάνης , ο οποίος εγκατρέλειψε το δημαρχιακό μέγαρο το 2010 μετά την ήττα του από τον Γ. Καμίνη. Μένει να φανεί αν ο πρώην Δήμαρχος θα επιμείνει μέχρι τέλους.

kathimerini.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ