ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΤΟ ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΖΩΗΣ, ΡΗΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΉΣ

karabaniΣτη Λάρισα θα βρεθεί την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου το απόγευμα, λίγες ημέρες πλέον πριν την λήξη των πρώτων διαθεσιμοτήτων, η αυτοκινητοπομπή σχολικών φυλάκων δημοτικών αστυνομικών και εκπαιδευτικών που ξεκινά από την πόλη της Αλεξανδρούπολης και θα καταλήξει στην Αθήνα την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου.

Η μηχανοκίνητη πορεία,”καραβάνι ζωής, ρήξης και ανατροπής” θα φτάσει στην πόλη γύρω στις 5 το απόγευμα και οι συμμετέχοντες σε αυτή θα περάσουν από κεντρικούς δρόμους της Λάρισας με στόχο να στείλουν το μήνυμα στην τοπική κοινωνία. Μετάαπό αυτό θα κατευθυνθούν στο γυμναστήριο που βρίσκεται στην οδό Πολυτεχνείου όπου και θα διανυκτερεύσουν.

Σκοπός των διοργανωτών αυτής της πανελλαδικής διαμαρτυρίας να εκφραστεί με έναν ακόμη τρόπο η αντίδραση των εργαζομένων στις διαθεσιμότητες-απολύσεις που προωθεί η συγκυβέρνηση κάνοντας το «καλό παιδί» στην τρόικα.

Στην Αθήνα η μηχανοκίνητη πορεία θα ξεκινήσει από την Πλατεία Καραϊσκάκη με πρώτο προορισμό την Πλατεία Κλαυθμώνος, σημείο που έχει οριστεί ως κέντρο αγώνα των Σχολικών Φυλάκων και τελικό προορισμό το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ