ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ

ακριβΣε δήλωσή του ο Γραμματέας Αυτοδιοίκησης των Ανεξάρτητων Ελλήνων Γιώργος Ακριβούλης για τη συνάντηση αντιπροσωπείας αγροτών με τον υπουργό Οικονομικών ανέφερε τα εξής:

«Για ακόμη μια φορά η συγκυβέρνηση των μνημονίων γυρίζει την πλάτη στους αγρότες. Αφού τους παρέπεμψε στον «υπάλληλο» της τρόικας κ. Γιάννη Στουρνάρα για να πάρουν ένα μεγαλοπρεπέστατο «όχι» στα αιτήματά τους, προχωρά ακάθεκτη στην εφαρμογή της μνημονιακής πολιτικής που οδηγεί καθημερινά στον αφανισμό  την πρωτογενή αγροτική, κτηνοτροφική, πτηνοτροφική και αλιευτική πολιτική.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δηλώνουμε ότι θα παλέψουμε τόσο εντός όσο και εκτός βουλής για τα δίκαια δικαιώματα των αγροτών ενώ δεσμευόμαστε ότι στις ευρωεκλογές τα ζητήματα που αφορούν τους πρωτογενείς τομείς της χώρας θα βρίσκονται ψηλά στην αντζέντα μας  κόντρα στις λογικές της Μέρκελ και των Ελλήνων εντολοδόχων της, που στόχο έχουν να ελέγξουν την παραγωγή στους αγρούς, στα βουνά και τις θάλασσες, πριμοδοτώντας τις αθρόες εισαγωγές προϊόντων από τρίτες χώρες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ