ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ! ΣΕ ΚΩΜΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΠΝΙΣΑΝ ΚΡΑΚ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΧΑΣΙΣ!

Δυο ανήλικα κορίτσια ηλικίας μόλις 13 και 14 χρόνων βρέθηκαν μια ανάσα από το θάνατο αφού κάπνισαν ένα τσιγάρο που τους πούλησαν συμμαθητές τους σε οικισμό του Ηρακλείου! Οι δυο μαθήτριες είχαν αγοράσει αντί δέκα ευρώ το τσιγάρο, που πίστευαν ότι περιείχε χασίς αλλά πιθανότατα περιείχε κρακ!…

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη το περασμένο Σάββατο, αλλά κρατήθηκε μυστικό όσο τα δυο κορίτσια νοσηλεύονταν σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο. Οι γιατροί διαπίστωσαν από την πρώτη στιγμή ότι είχαν κάνει χρήση ναρκωτικών, αλλά η έρευνα της αστυνομίας δεν ξεκίνησε ώσπου να διευκρινιστεί από το νοσοκομείο τι είδους ουσία είχαν χρησιμοποιήσει. Η πρώτη εκτίμηση δείχνει ότι είχαν καπνίσει την ιδιαίτερα εθιστική ουσία που προκύπτει από την επεξεργασία υδροχλωρικής κοκαΐνης με κάλλιο και αιθέρα.

Όπως αποκαλύφθηκε, τα ανήλικα κορίτσια είχαν συναντηθεί στην πλατεία του οικισμού με μια παρέα συμμαθητών τους, οι οποίοι τους πούλησαν το αυτοσχέδιο τσιγάρο. Μάλιστα, έκαναν για πρώτη φορά χρήση ναρκωτικών. Η έρευνα για τον εντοπισμό των ανήλικων που τους προσέφεραν το τσιγάρο, αλλά και αυτών που τους το είχαν προμηθεύσει, βρίσκεται σε εξέλιξη.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ