ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ

agrotes4 (Αντιγραφή)Νέο παλλαϊκό συλλαλητήριο διοργανώνεται σήμερα στις 3 μ.μ. στο μπλόκο της Νίκαιας σε μια προσπάθεια στήριξης των αγροτών από τα υπόλοιπα λαϊκά στρώματα, ενώ σε όλη τη χώρα συνεχίζονται τα μπλόκα και οι κινητοποιήσεις ενάντια στην αντιαγροτική – αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ.

Στο κάλεσμά του, το μπλόκο της Νίκαιας σημειώνει μεταξύ άλλων: «Εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, επαγγελματίες, μικρέμποροι, νέοι των σπουδών, γυναίκες των λαϊκών οικογενειών: Ελάτε μαζί μας στον κοινό αγώνα. Ν’ αγωνιστούμε μαζί, για μια διαφορετική αγροτική ανάπτυξη, σε σύγκρουση με τις κατευθύνσεις της ΚΑΠ, που θα εξασφαλίζει ικανοποιητικό εισόδημα στη μικρομεσαία αγροτιά και φτηνά και υγιεινά προϊόντα για τη διατροφή και την ένδυση του ελληνικού λαού».

Με ανακοίνωσή του, το Εργατικό Κέντρο Λάρισας καλεί τους εργαζόμενους, τα συνδικάτα, τις Λαϊκές Επιτροπές να δώσουν ξανά μαζικό «παρών» και ενημερώνει ότι η αναχώρηση για το μπλόκο θα γίνει με αστικά λεωφορεία από την Κεντρική Πλατεία, στις 2.30 μ.μ.

Με τον υπουργό Οικονομικών

Μετά τις συναντήσεις με τα πολιτικά κόμματα, η Πανελλαδική Συντονιστική θα έχει συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών, Γ. Στουρνάρα, σήμερα στις 12.45 το μεσημέρι, στο υπουργείο Οικονομικών, στον οποίο θα θέσει τα αιτήματα της αγροτικής κινητοποίησης, που αφορούν την επιβίωση της μικρομεσαίας αγροτιάς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ