Η ΟΝΝΕΔ ΘΕΛΕΙ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

οννεδ2 (Αντιγραφή)Σε μια δράση συμβολικού χαρακτήρα για να στηρίξουν τη Λάρισα στην προσπάθειά της να αναδειχθεί “πράσινη πόλη” της Ευρώπης προχώρησαν σήμερα τα μέλη της ΟΝΝΕΔ, παρουσία του προέδρου της οργάνωσης Σάκη Ιωαννίδη, οποίος βρέθηκε στη Λάρισα ενόψει της αυριανής συνεδρίασης της Κ.Ε. της ΟΝΝΕΔ που θα γίνει στο Χατζηγιάννειο.

Οι ΟΝΝΕΔίτες και ΟΝΝΕΔίτισσες, στο πλαίσιο της δράσης έστησαν στάντ στην πλατεία Ταχυδρομείου και μοίραζαν στους περαστικούς γλαστράκια και φυλλάδιο με περιβαλλοντικά μηνύματα, ενημερώνοντάς τους και για την προσπάθεια της Λάρισας να αναδειχθεί “πράσινη πόλη” της Ευρώπης.

Από την πλευρά του ο κ. Ιωαννίδης τόνισε ότι η ΟΝΝΕΔ στηρίζει πρωτοβουλίες όπως αυτή του δήμου Λαρισαίων και ευχήθηκε να επιτευχθεί ο στόχος και να γίνει η Λάρισα η “πράσινη πόλη” της Ευρωπης.

οννεδ1 (Αντιγραφή)Αναφερόμενος στην αυριανή συνεδρίαση της Κ.Ε. της ΟΝΝΕΔ σημείωσε ότι η οργάνωση υπό τη νέα της ηγεσία πραγματοποιεί για πρώτη φορά τις συνεδριάσεις της Κ.Ε. σε διάφορες πόλεις της χώρας και όχι μόνο στην Αθήνα, ενώ η θεματολογία της αυριανής συνεδρίασης θα έχει να κάνει με τις σπουδαστικές εκλογές, την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα και φυσικά τις αυτοδιοικητικές εκλογές και τις ευρωεκλογές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ