Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΟΤΑΝ ΓΙΑ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΧΕ ΜΕΣΑ 2 ΚΙΝΗΤΑ

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ1Για απόπειρα εισαγωγής κινητών τηλεφώνων εντός των φυλακών της Λάρισας κατηγορούνται ένας 52χρονος και ένας 28χρονος ομοεθνής του, κρατούμενος του Σωφρονιστικού Καταστήματος,  που έγιναν αντιληπτοί από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους.

Ειδικότερα, ο 52χρονος, μετέφερε στις φυλακές Λάρισας μία τηλεόραση προκειμένου να την παραλάβει ο 28χρονος.

Κατά τον έλεγχο που διενήργησαν σωφρονιστικοί υπάλληλοι στην τηλεόραση, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα στο εσωτερικό πίσω μέρος της, τυλιγμένα με καρμπόν,δύο κινητά τηλέφωνα που διέθεταν μπαταρίες και κάρτες sim, τα οποία παραδόθηκαν στις αστυνομικές Αρχές και κατασχέθηκαν.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα ο 52χρονος είχε παραλάβει την τηλεόραση προχθές (13-02-2014) το βράδυ από άλλο ομοεθνή του, προκειμένου να την παραδώσει στον 28χρονο κρατούμενο.

Σημειώνεται ότι ο 28χρονος παραμένει έγκλειστος στο τοπικό κατάστημα Κράτησης, καθώς κρατείται από 21 Μάιου του 2009 με ποινή ισόβιας κάθειρξης για ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ενώ στον 52χρονο έχει επιβληθεί ο περιοριστικός όρος της εμφάνισης εντός του πρώτου πενθημέρου κάθε μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής που διαμένει για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.  

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Α΄ Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ