ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΑΝΕ ΑΘΗΝΑ…

agrΤην πραγματοποίηση πανελλαδικού συλλαλητηρίου στην Αθήνα,την Τετάρτη 19 Φλεβάρη στη 1 το μεσημέρι στην πλατεία Βάθη και πορεία προς τη Βουλή, αποφάσισε η Πανελλαδική Συντονιστική των μπλόκων που συνεδρίασε σήμερα στη Νίκαια.

Με την ευκαιρία του πανελλαδικού συλλαλητηρίου οι αγρότες καλούν να συμμετάσχουν εργαζόμενοι και άλλα λαϊκά στρώματα.

Σήμερα επίσης αποφάσισαν να τιμήσουν και φέτος αγωνιστικά το Κιλελέρ, στις 9 Μάρτη με συλλαλητήριο ο τόπος του οποίου θα αποφασιστεί στην πορεία.

Εν τω μεταξύ την Κυριακή θα γίνει νέο παλλαϊκό συλλαλητήριο στο μπλόκο της Νίκαιας στις 12 το μεσημέρι. Οι αγρότες καλούν σε μαζική συμμετοχή εργαζόμενους, άνεργους, συνταξιούχους, νεολαίους, ΕΒΕ, γυναίκες προκειμένου να εκφραστεί η λαϊκή αλληλεγγύη και συμπαράσταση στον αγώνα τους.

Το Εργατικό Κέντρο ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και για την όσο το δυνατό πιο μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο έχει ναυλώσει λεωφορεία που θα ξεκινήσουν στις 11 π.μ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η γενική συνέλευση του μπλόκου της Νίκαιας αποφάσισε από την ερχόμενη Δευτέρα 17 Φλεβάρη να ζητήσει από τους εμπορικούς συλλόγους της Θεσσαλίας να κλείσουν τα μαγαζιά τους σε ένδειξη έμπρακτης αλληλεγγύης και συμπαράστασης και από τα Εργατικά Κέντρα της Θεσσαλίας να κηρύξουν στάσεις εργασίας για τον ίδιο λόγο.

– Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας αντιπροσωπεία του μπλόκου της Νίκαιας θα επισκεφτεί τον ΟΓΑ στην Αθήνα για να απαιτήσει να σφραγιστούν άμεσα όλα τα βιβλιάρια των ανασφάλιστων αγροτών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ