ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟ

DSC03902 (Αντιγραφή)Η ατυχία αλλά και η απροσεξία των παικτών του Αμπελωνιακού ήταν οι καθοριστικοί παράγοντες που διαμόρφωσαν το τελικό 2-2 στο παιχνίδι της ομάδας με τονΑχιλλέα Δομοκού. 

Οι παίκτες του Δ. Καπετανόπουλου μπήκαν αποφασισμένοι για τη νίκη στο παιχνίδι που ήταν καθοριστικό για την από εδώ  και πέρα πορεία και τη σωτηρία της ομάδας και από τα πρώτα λεπτά δημιουργούσαν ευκαιρίες που όμως δεν μετατράπηκαν σε γκολ, με μοιραίους παίκτες τους Κόκκινο, Κακαβίτση και Αλεξανδρή.

Η πίεση συνεχίστηκε αλλά το γκολ δεν ερχόταν, μέχρι το 43′ όταν μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Αχιλλέα, ο Κόκκινος με κοντινό πλασέ έκανε το 1- 0 που πανηγυρίστηκε δεόντος από παίκτες και φιλάθλους.

Η χαρά όμως δεν κράτησε για πολύ αφού στο 1′ των καθυστερήσεων ύστερα από ένα ολέθριο λάθος του τερματοφύλακα του Αμπελωνιακού ο Τλούπας έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1 – 1.

Στο 2ο ημίχρονο οι πράσινοι παρά την απογοήτευση για την άδικη ισοφάριση, μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και πίεζαν τον αντίπαλο με στόχο την επίτευξη ενός ακόμη τέρματος.

Η πίεση απέδωσε καρπούς και στο 55′ οι παίκτες του Αμπελωνιακού κέρδισαν πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Αλεξανδρής.

Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την εσχάτη των ποινών γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα την αποβολή του προπονητή Κ. Κολομητρούση.

Το γκολ έδωσε φτερά στα πόδια των παικτών του Δ. Καπετανόπουλου που συνέχιζαν να πιέζουν χωρίς όμως να βρίσκουν δίχτυα. Οτι όμως δεν πέτυχε ο Αμπελωνιακός το πέτυχαν οι παίκτες του Δομοκού οι οποίοι στο 67′ μετά από χτύπημα φάουλ και με φάση διαρκείας στην περιοχή του Τρούπη κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Μπαντή.

Μετά την ισοφάριση στο παιχνίδι του Αμπελωνιακού κυριάρχησε η νευρικότητα και μέχρι το τέλος του αγώνα δεν δημιουργήθηκε κάποια αξιόλογη φάση που θα μπορούσε να αλλάξει το αποτέλεσμα.

Ετσι μετά και από αυτή την ισοπαλία ο Αμπελωνιακός βλέπει να απομακρύνεται ο στόχος της παραμονής.

Αμπελωνιακός: (Καπετανόπουλος) Τρούκης, Κούρο,Τζιαρτζιάνης, Πολύζος (73′ Μαυρίδης), Μεζίνι, Κομισόπουλος, Νάστας (80′ Συκιώτης), Κόκκινος, Κακαβίτσης, Αλεξανδρής, Ρόκα (85′ Βούκιας).

Αχιλλέας (Κολομητρούσης): Γιολδάσης, Τσιλίκας, Αναστασίου, Μπαντής, Τλούπας, Μέντες, Ζαχαράκης, Κάπος (68′ Φραταριάκος), Αλαμάνης (75′ Καλαμάτας), Μπομπάρα, Μαλισόβας (88′ Ράπτης).

 

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ