«ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΧΑΝΕΙΣ … ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΠΙΣΩ»

Όταν ο Alex de Campi έσωσε την Cathy, το πίτμπουλ, από ένα καταφύγιο όπου θα την θανάτωναν, ήταν αδύνατη, είχε μια σοβαρή λοίμωξη στα μάτια και το σώμα της καλυπτόταν από καψίματα με τσιγάρο…

Όμως, μετά από τρία χρόνια και σε ένα σπίτι γεμάτο αγάπη, η γλυκιά Cathy δεν έχει πλέον προβλήματα με το δέρμα της, αγαπά το κολύμπι και είναι η αγαπημένη φίλη της τρίχρονης κορούλας των Campi.

Τώρα, η οικογένεια στέλνει ένα συναισθηματικό μήνυμα στους προηγούμενους ιδιοκτήτες της Cathy, στη Craigslist, δείχνοντάς τους τί ακριβώς χάνουν.

«Είναι πραγματικά μια άξια πρεσβευτής της φυλής της, ακόμη και άνθρωποι που δεν συμπαθούν τα πίτμπουλ σταματούν και την χαϊδεύουν, και αυτή κουνά χαρούμενη την ουρά της. Της αρέσει να κοιμάται στον ήλιο, και είναι τόσο χαρούμενη όταν πηγαίνει βόλτα, ή κολυμπάει, που σε κάθε της βήμα κουνάει την ουρά της,» έγραψαν.

«Ελπίζουμε η Cathy να περάσει πολλά ακόμη ευτυχισμένα χρόνια μαζί μας. Είναι πραγματικά ο καλύτερος σκύλος. Υ.Γ. Δεν μπορείτε να την πάρετε πίσω».

DailyMail

Υ.Γ. Υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν τον εαυτό τους και οτιδήποτε ζωντανό γύρω τους, και υπάρχουν και άνθρωποι που δεν αντέχουν ούτε τα έντερά τους, ξεθυμαίνοντας σε οτιδήποτε βρίσκεται δίπλα τους…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ