ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕ@ ΛΑΡΙΣΑ

νεαλαρΣτο πλαίσιο της διαβούλευσης της «νέ@ς ΛΑΡΙΣΑΣ» με φορείς του τόπου για τη διαμόρφωση των βασικών κατευθύνσεων του προγραμματικού λόγου και της πολιτικής πρότασης για το μέλλον του δήμου, η παράταξη εγκαινιάζει έναν διαρκή διάλογο και συνεργασία

και, καλεί να συμμετάσχουν στην προσυνεδριακή ημερίδα έκφρασης των φορέων της πόλης που θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο «ΔΙΟΝΥΣΟΣ»  (Κατσώνη Λ. & 23ης Οκτωβρίου ) την Τρίτη, 18/2/2014 στις 6.00μμ

Οι εμπλεκόμενοι φορείς και οι άμεσα εμπλεκόμενοι καλούνται να συμμετάσχουν με τις θέσεις και τις προτάσεις τους ώστε, στην έναρξη ενός δυναμικού και διαρκούς διαλόγου που εγκαινιάζεται,  να συνδιαμορφωθούν οι άξονες της στρατηγικής για την πόλη.

Οι 6 Τομείς του Προγραμματικού Λόγου είναι:

ΤΟΜΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ

ΤΟΜΕΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΤΟΜΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΤΟΜΕΑΣ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ

ΤΟΜΕΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ

ΤΟΜΕΑΣ ΑΞΙΟΒΙΩΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Το συνέδριο

Εν τω μεταξύ την Κυριακή, στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας θα πραγματοποιηθεί το Ιδρυτικό Συνέδριο της νέας δημοτικής κίνησης νέ@ ΛΑΡΙΣΑ, με ώρα προσέλευσης 10,00πμ και ώρα έναρξης 11,00πμ.

Το Συνέδριο εγκρίνει τις αποφάσεις της κίνησης και εκλέγει τον επικεφαλής. Αποτελεί διευρυμένο όργανο με ανοιχτές διαδικασίες και σε αυτό συμμετέχουν τα τακτικά μέλη,  τα δόκιμα – φίλοι και απλοί πολίτες .

Το Συνέδριο εκλέγει με άμεση μυστική ψηφοφορία τον υποψήφιο Δήμαρχο Λαρισαίων σε ειδική ανοιχτή συνεδρίαση η οποία πραγματοποιείται σε χρόνο, τουλάχιστον δύο (2) μήνες πριν τις εκλογές όταν αυτές είναι ορισμένες σε τακτικό χρόνο.

Στην ίδια ειδική συνεδρίαση επικυρώνεται και οι άξονες του πολιτικού πλαισίου και του προγραμματικού λόγου της κίνησης ενόψει της εκλογικής διαδικασίας.

Δικαίωμα υποψηφιότητας για υποψήφιος Δήμαρχος έχει κάθε μέλος της κίνησης καταθέτοντας την αίτηση 24 ώρες πριν την έναρξη του Συνεδρίου, συνοδευόμενη από υπογραφές εκατό (100) μελών της κίνησης.

Δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεστε έχουν μόνο τα μέλη.

Δικαίωμα εκλέγειν έχουν και τα δόκιμα –φίλοι.

Οι άλλοι πολίτες αποκαλούνται παρατηρητές.

Πληροφορίες για το Συνέδριο και αίτηση εγγραφής μέλους ή φίλου στην ιστοσελίδα της κίνησης:  www.nealarisa.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ