ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ

ΕΟΠΥΥΤο Εργατικό κέντρο Ν. Λάρισας καλεί σε ξεσηκωμό για την υγεία. Ζητά από εργαζόμενους, συνταξιούχους, άνεργους, μικρομεσαίους να πάρουν μέρος στη συγκέντρωση που πραγματοποιείται σήμερα στις 8.30 π.μ. στα ιατρεία του ΕΟΠΥΥ, στην οδό Ρούσβελτ, με κυρίαρχο αίτημα να μην κλείσουν τα ιατρεία.

Σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του ΕΚΛ αναφέρει:

«Ο νόμος της  συγκυβέρνησης  Ν.Δ – ΠΑΣΟΚ  για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας που  ψηφίστηκε στη Βουλή, οδηγεί σε επιπλέον περιορισμό των  όποιων δωρεάν παροχών υγείας απέμειναν  σήμερα.

Η επίθεση ενάντια στα δικαιώματα μας δυναμώνει. Ολοένα  και  περισσότερο,  το κόστος  των  υπηρεσιών  Υγείας  μεταφέρεται  στις  πλάτες  των  λαϊκών  οικογενειών  που  έχουν  γονατίσει από την  ανεργία, τους  φόρους  και  τη  συνεχή μείωση μισθών και συντάξεων.

Η κατάσταση που επικρατεί και στα νοσοκομεία είναι εγκληματική. Τα νοσοκομεία, τα Κέντρα Υγείας έχουν τεράστια κενά, με δραματικές συνέπειες για ασθενείς και εργαζόμενους. Η κινητικότητα-διαθεσιμότητα του προσωπικού εντάσσεται στο σχεδιασμό της κυβέρνησης για την ανάπτυξη υπηρεσιών υγείας που θα λειτουργούν ως επιχειρήσεις.

ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΝΤΟΥ, ΜΕ ΤΑΞΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ!»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ