ΑΓΡΙΑ ΕΠΙΘΕΣH ΟΜΑΔΑΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ!

ΕΣΗΕΑΆγρια επίθεση δέχτηκε η δημοσιογράφος Διονυσία Λάγιου στο Περιστέρι από «ομάδα θρασύδειλων, πρωταγωνιστών σε ρατσιστικές επιθέσεις κατά μεταναστών, γνωστών στις Αρχές, που παραμένουν ασύλληπτοι» σύμφωνα με καταγγελία της ΕΣΗΕΑ…

«Ομάδα τραμπούκων, γνωστών στις αστυνομικές αρχές, έσυρε βίαια την συνάδελφο σε παρακείμενο σπίτι όπου την χτύπησαν με πρωτοφανή αγριότητα, αποπειράθηκαν να την πνίξουν, βρίζοντάς την ταυτόχρονα με χυδαίο τρόπο» αναφέρει η ΕΣΗΕΑ. Η κ. Λάγιου κατάφερε να ξεφύγει παρότι δεν είχε καμία βοήθεια σώζοντας τη ζωή της από την πρωτοφανή σε βαρβαρότητα επίθεση.

Καταγγέλλοντας τη δολοφονική επίθεση κατά της δημοσιογράφου, η ΕΣΗΕΑ «ζητά από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη να πράξει τα αυτονόητα ώστε να τερματιστεί η δράση της συγκεκριμένης ομάδας και τα μέλη της να οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη».

Η Διονυσία Λάγιου είναι γνωστή στην κοινωνία του Περιστερίου για τον προσωπικό της αγώνα κατά των κρουσμάτων ρατσιστικής βίας και τις άθλιες συνθήκες εργασίας στις παράνομες βιοτεχνίες της περιοχής, τις οποίες κατ’ επανάληψη έχει καταγγείλει επώνυμα μέσα από τις στήλες της εφημερίδας Έθνος.

toxwni.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ