ΑΝΩ ΚΑΤΩ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ

αλεξηςΣημαντικές είναι οι πολιτικές εξελίξεις στην Ο.Μ. Ελασσόνας του ΣΥΡΙΖΑ με την οργάνωση να είναι τραυματισμένη μετά τα όσα συν’εβησαν κατά τη διαδικασία επιλογής του επικεφαλής και υποψηφίου δημάρχου με την Ενωτική Πρωτοβουλία πριν από λίγες μέρες, αλλά και με την παραίτηση ποιυ έθεσε στη διάθεση της παράταξης ο επιλεχθείς για τη θέση του επικεφαλής Δ. Αλέξης.

Όλα ξεκίνησαν στη διαδικασία εκλογής όταν δύο μέλη της Ενωτικής Πρτωτοβουλίας ζήτησαν να καταγραφεί το «λευκό» ως πολιτική πρόταση ενάντια στους δύο υποψηφίους. Αν και ο κ. Αλέξης, κέρδισε στην εκλογική μάχη τον κ. Κ. Σαχινίδη, με ψήφους 28 έναντι 24, φαίνεται ότι το ισχυρό ρεύμα με 17 λευκά και 4 άκυρα ήταν αρκετό για να κάνει τον κ. Αλέξη να δηλώσει παραίτηση με την παρακάτω δήλωση:

«Μετά την έντονη αμφισβήτηση της συνέλευσης της Ενωτικής Πρωτοβουλίας Ελασσόνας, κυρίως από αυτούς που με την τραμπούκικη συμπεριφορά τους και τον δηλωμένο στόχο τους. Φρόντισαν να αποδυναμώσουν την συνέλευση. Απογοητεύοντας πάρα πολλούς φίλους και μέλη της πρωτοβουλίας μας που εγκατέλειψαν την αίθουσα. Θέλω να δηλώσω ότι είμαι έτοιμος να συμβάλλω με οποιαδήποτε ενέργεια η απόφαση προωθεί τους στόχους και την προοπτική της Ενωτικής Πρωτοβουλίας.

Ακόμη και με την παραίτηση μου από την θέση του επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Ενωτικής Πρωτοβουλίας».

 

Κοινή κάθοδος

Εν τω μεταξύ σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες δημιουργούνται και νέα δεδομένα στην εκλογική αναμέτρηση αφού υπάρχουν ακόμη και σκέψεις για κοινή κάθοδο στις εκλογές των κ.κ. Απ. Βάλλα, Β. Βαρνά και Ηρ. Λιόλιου, σε ένα σχήμα στο οποίο δεν αποκλείεται να χωρέσει ο κ. Αλέξης ή και όσοι δυσαρεστήθηκαν με τις εξελίξεις στην Ενωτική Πρωτοβουλία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ