ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΟ ΦΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΑΣ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ

εγκυοςΔεν υπάρχει αμφιβολία πως η φύση «ξέρει καλύτερα», ωστόσο παρακάτω ακολουθούν τα αποτελέσματα των πιο πρόσφατων και πιο έγκυρων ερευνών για καθορισμό του φύλου με φυσικό τρόπο, σε περίπτωση που… σας ενδιαφέρει!
«Γερό να ‘ναι και ό,τι να’ ναι!»
Η υγεία του παιδιού είναι αναμφισβήτητα το μόνο που τελικά απασχολεί τους μέλλοντες γονείς. Μην αισθάνεσαι, όμως, τύψεις, αν ενδόμυχα έχεις μια μικρή προτίμηση για το φύλο του παιδιού, αφού περίπου το 85% εκείνων που περιμένουν παιδί έχουν μια κρυφή επιθυμία, ιδιαίτερα αν έχουν, ήδη, αποκτήσει ένα αγοράκι ή κοριτσάκι.
Μπορώ να καθορίσω το φύλο του μωρού μου με τρόπο φυσικό;

Σύμφωνα με έρευνες, υπάρχουν φυσικοί τρόποι σύλληψης του επιθυμητού φύλου:

 1  Το φύλο του παιδιού μπορεί να εξαρτηθεί από την ημέρα της σύλληψης
Τη στιγμή της γονιμοποίησης, το φύλο του παιδιού καθορίζεται από ένα χρωμόσωμα, Υ για τα αγόρια και Χ για τα κορίτσια. Ο γενετικός κώδικας της μητέρας συνεισφέρει πάντα με ένα χρωμόσωμα Χ , το σπερματοζωάριο, όμως, μπορεί να είναι είτε Χ  (τότε, ΧΧ= κορίτσι ) είτε Υ (δηλαδή ΧΥ= αγόρι).

Ερευνες υποστηρίζουν πως τα σπερματοζωάρια Υ (αγόρι) είναι πιο γρήγορα, ενώ τα σπερματοζωάρια Χ (κορίτσι) είναι πιο ανθεκτικά. Συνεπώς, αν υπάρξει σεξουαλική επαφή την ημέρα της ωορρηξίας είναι πιο πιθανό να συλλάβεις αγόρι, γιατί τα σπερματοζωάρια Υ θα φτάσουν πιο γρήγορα και θα γονιμοποιήσουν το ωάριο. Αν, όμως, η επαφή γίνει μια- δυο ημέρες πριν την ωορρηξία έχεις περισσότερες πιθανότητες να συλλάβεις κορίτσι.

Επίσης, αν με τον σύντροφό σου απέχετε από το σεξ για κάποιες ημέρες, το σπέρμα δυναμώνει και αυξάνεται η πιθανότητα να κάνεις αγόρι. Αντίθετα, η καθημερινή επαφή με προφυλακτικό, μειώνει τον αριθμό των σπερματοζωαρίων προς όφελος των Χ (αυξάνει, δηλαδή, τις πιθανότητες για κορίτσι).
 2  Η στάση τη στιγμή της επαφής και το κολπικό pH παίζουν ρόλο στον καθορισμό του φύλου 
Το pH του κόλπου επηρεάζει τη γονιμοποίηση, και κατ’ επέκταση τον καθορισμό του φύλου. Το αλκαλικό pH ευνοεί τα σπερματοζωάρια Υ, συνεπώς, οι πιθανότητες για τη σύλληψη αγοριού είναι περισσότερες όταν η γυναίκα έχει οργασμό και ευνοεί όποια στάση εναποθέτει το σπέρμα κοντά στην είσοδο του τραχήλου. Αντιθέτως, το όξινο pΗ ευνοεί τα σπερματοζωάρια Χ. Για τον λόγο αυτό, η ιεραποστολική στάση ευνοεί τη σύλληψη κοριτσιού γιατί εναποτεθεί το σπέρμα στο βάθος του κόλπου, πιο μακριά από τον τράχηλο.
 3  Η διατροφή του ζευγαριού επηρεάζει το φύλο του παιδιού
Συγκεκριμένα, πρόσφατες έρευνες, οδήγησαν Γάλλους γιατρούς στο συμπέρασμα πως για τη σύλληψη αγοριού το ζευγάρι πρέπει να καταναλώνει τροφές που περιέχουν κάλιο, ενώ για σύλληψη κοριτσιού τροφές με ασβέστιο.
Συνεπώς, αν θέλεις αγόρι, βοηθούν τροφές όπως: παντζάρια, ασπράδι αυγού, πατάτες, φιστίκια, γιαούρτι και χυμοί. Αν, πάλι, προτιμάς τα γαλακτοκομικά προϊόντα, όπως γάλα και τυριά, να ξέρεις πως αυξάνεις τις πιθανότητες για κορίτσι!
Τέλος, Βρετανοί ερευνητές του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, διαπίστωσαν πως οι γυναίκες που έτρωγαν πρωινό με πολλές θερμίδες είχαν 60% πιθανότητες να κάνουν αγόρι σε σχέση με το 44% των γυναικών που παρέλειπαν το πρώτο γεύμα της ημέρας ή έκαναν δίαιτα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ