ΤΟΝ ΑΣΤ. ΡΟΝΤΟΥΛΗ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΗΡΥΞΕΙ ΥΠ. ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

ρονΣήμερα στις 7 μ.μ. σε μια ανοικτή και μαζική διαδικασία στο Εμμανουήλειο Πνευματικό Κέντρο η “Πρωτοβουλία Πολιτών” Δήμου Τυρνάβου αναμένεται να προχωρήσει στην ανακήρυξη του υποψηφίου δημάρχου που θα στηρίξει στις εκλογές του Μαΐου και ο οποίος σύμφωνα με ασφαλείς και εξακριβωμένες πληροφορίες δεν είναι άλλος από τον Αστ. Ροντούλη,

πρώην βουλευτή και υφυπουργό Αγρ. Ανάπτυξης.

Μετά την ανακήρυξη ο υποψήφιος δήμαρχος αναμένεται να αναπτύξει τους βασικούς προγραμματικούς άξονες της κίνησης και μαζί με τους συνεργάτες του θα ανακοινώσουν και το όνομα του συνδυασμού.

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας Ροντούλη έρχεται λίγες ημέρες μετά τη συνάντηση που είχε στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό και λίγες ημέρες μετά την ακύρωση της εκλογής από τη ΔΗΜ.Τ.Ο. Τυρνάβου της ΝΔ, του κ. Αθ. Νασίκα ως επικεφαλής σχήματος που θα στηρίξει το κόμμα, από τη ΝΟΔΕ Λάρισας, που έκρινε ότι η επιλογή δεν έγινε με προβλεπόμενη διαδικασία.

Αναμφισβήτητα η υποψηφιότητα του κ. Ροντούλη δημιουργεί νέα δεδομένο στο στρατόπεδο της ΝΔ, που μέσα στις επόμενες ημέρες καλείται να αποφασίσει αν θα συνεχίσει να στηρίζει την υποψηφιότητα Νασίκα, ή θα αναζητήσει άλλο υποψήφιο. Ή θα προτιμήσει το ακραίο σενάριο να μην έχει υποψήφιο στο δήμο Τυρνάβου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ