COME TO GREECE ΓΙΑ ΝΑ…ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΣ!

Ταξίδια με όλα τα έξοδα πληρωμένα σε πέντε νεόνυμφα ζευγάρια προσφέρει ο ΕΟΤ στα πλαίσια της νέας διαφημιστικής καμπάνιας για την προσέλκυση Κινέζων τουριστών…
 
Η κλήρωση έγινε στην παρουσίαση της ταινίας «Έρωτας στο Πεκίνο», γυρίσματα της οποίας πραγματοποιήθηκαν στη Σαντορίνη.

Μάλιστα την πρώτη ημέρα της προβολής της παρακολούθησαν την 2.500.000 Κινέζοι, ενώ στους θεατές ήταν ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ, Π. Λειβαδάς ο οποίος μετέβη στην Κίνα στο πλαίσιο της ανάπτυξης των τουριστικών σχέσεων των δυο χωρών.

Ταυτόχρονα τη δημιουργία Task Force για τη διεύρυνση της συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Κίνας στον τουρισμό αποφάσισαν η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη με το νέο πρέσβη της Κίνας στην Αθήνα Ζου Ξιαολί κατά τη χθεσινή συνάντηση τους στο υπουργείο Τουρισμού.

Κατά τη συνάντηση, η κυρία Κεφαλογιάννη, σύμφωνα με τη Ναυτεμπορική, αναφέρθηκε στις μεταρρυθμίσεις που έγιναν στην Ελλάδα τα τελευταία δύο χρόνια και εξέφρασε την επιθυμία της χώρας για περαιτέρω ενίσχυση των ελληνοκινεζικών σχέσεων στον τουριστικό κλάδο, με αμοιβαίο όφελος.

Στο πλαίσιο αυτό συμφωνήθηκε η διοργάνωση Ελληνοκινεζικού Συμποσίου, για θέματα τουρισμού. Στο «Συμπόσιο», που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα μέσα στο 2014 θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι του τουριστικού κάδου από την Ελλάδα και την Κίνα.
Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν στη συνάντηση ήταν η χορήγηση βίζας στους Κινέζους που θέλουν να επισκεφτούν την Ελλάδα.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε και το θέμα της παροχής διευκολύνσεων στους κινέζους τουρίστες στη χώρα μας. Συγκεκριμένα η κυρία Κεφαλογιάννη ανέφερε ότι θα αναρτηθούν ειδικές πινακίδες στην κινεζική γλώσσα σε συγκεκριμένους τουριστικούς χώρους. Παράλληλα συζητήθηκε και το θέμα της πιστοποίησης των ξεναγών για κινέζους τουρίστες.

topontiki.gr/

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ