ΧΥΔΑΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΤΑ ΜΙΧΕΛΑΚΗ ΚΑΙ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ

Χυδαία επίθεση κατά του Υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη και του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Νίκου Σηφουνάκη εξαπέλυσαν στο διάδρομο της Βουλής οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής . Κασιδιάρης, Ζησιμόπουλος, Ματθαιόπουλος και Μίχος με αφορμή…

το νέο αίτημα των δικαστικών αρχών για την άρση της βουλευτικής ασυλίας και των υπολοίπων 9 βουλευτών της Χρυσής Αυγής που μέχρι σήμερα δεν είναι υπόδικοι.

«Είστε αρχ…, λαμόγια και ξεφτιλισμένοι» φώναζαν εν εξάλλω οι ακροδεξιοί βουλευτές, χωρίς ωστόσο να λάβουν απάντηση από τους δύο πολιτικούς που έμειναν εμβρόντητοι.

Την ώρα μάλιστα που οι κύριοι Μιχελάκης και Σηφουνάκης συνομιλούσαν για το περιστατικό με δημοσιογράφους, επανεμφανίστηκε ο Ηλίας Κασιδιάρης που αρνήθηκε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς και υποστήριξε ότι αυτά που εκστόμισαν οι συνάδερφοι του χρυσαυγίτες βουλευτές και ο ίδιος, ήταν ότι έκαναν λόγο για «εσχάτη προδοσία και για εκτροπή του δημοκρατικού πολιτεύματος που δεν θα περάσει».

Ο Ηλίας Κασιδιάρης σε δήλωσή του στις κάμερες υποστήριξε ότι η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου έδωσε εντολή σε «αλήτες πουλημένους δικαστικούς» όπως είπε, να κλείσουν στη φυλακή όλους τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής και το απέδωσε στη δημοσκοπική άνοδο της Χρυσής Αυγής, ενώ έκανε λόγω επίσης για εκτροπή του πολιτεύματος.

skai.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ