ΣΙΔΕΡΟΦΡΑΚΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

καθ1 (Αντιγραφή)Περιφρουρούμενος με επτά διμοιρίες  των ΜΑΤ , άπειρους μυστικούς και την προσωπική του φρουρά έφτασε μέσα από τα χωράφια στην Καρδίτσα ο Κυριάκος Μητσοτάκης . Με τέσσερα μπλόκα των  ΜΑΤ, από το δρόμο, κλείνοντας και τη σιδηροδρομική γραμμή κρατούσαν ασφαλή τον κ. Μητσοτάκη ,που ήρθε στην πόλη της Καρδίτσας για την κοπή  πίτας της ΝΟΔΕ.

Ο συναγερμός των αστυνομικών οφειλόταν στην πανθεσσαλική συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εκπαιδευτικών σε διαθεσιμότητα (σχετικό ρεπορτάζ ΕΔΩ ).

Με αφορμή την ισχυρή αστυνομική παρουσία και τις επιθέσεις που δέχθηκαν από τα ΜΑΤ οι εκπαιδευτικοί η επιτροπή Αγώνα εκπαιδευτικών σε διαθεσιμότητα της Λάρισας σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑ “Η επιτροπή Αγώνα εκπαιδευτικών σε διαθεσιμότητα της Λάρισας, συμμετέχοντας στο πανθεσσαλικό συλλαλητήριο κατά των Διαθεσιμοτήτων –Απολύσεων  Καταγγέλλει την κρατική τρομοκρατία. Μας έσπρωξαν ,μας χτύπησαν, μας ψέκασαν. Δεν μας επέτρεπαν να διαμαρτυρηθούμε.

Καταπάτησαν το συνταγματικό μας δικαίωμα, ως πολίτες, στην ελεύθερη μετακίνηση. Η Δημοκρατία σε όλο της το μεγαλείο. Μετά από πιέσεις των εκπαιδευτικών , αργά το βράδυ, έγινε συνάντηση με τον κ. Μητσοτάκη. Ο ίδιος δήλωσε εκτελεστικό όργανο της κυβέρνησης «εγώ υλοποιώ» …και ναι  κάποιοι θα  απολυθείτε!! Χωρίς να απαντά στο επίμονο ερώτημα  ΓΙΑΤΙ  ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΟΎΜΕ; Οι εκπαιδευτικοί με τη σειρά τους δήλωσαν στον κ. Μητσοτάκη ότι είναι ανεπιθύμητος στην Θεσσαλία. Η κυβερνητική πολιτική της εξαθλίωσης και της τρομοκρατίας δεν θα περάσει,  και όσο και αν θέλουν να το παίζουν πατριώτες, οι πολίτες αυτής της  χώρας θα τους δώσουν ότι τους αξίζει!”

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.