ΔΕΥΤΕΡΟΣ Ο Α.Ο. ΤΚΝΤ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣτην κορυφή της Πανελλήνιας κατάταξης αναρριχήθηκε  και φέτος ο Α.Ο. ΤΥΡΝΑΒΟΥ μετά τις επιτυχίες των αθλητών του  στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Αντρών Γυναικών που διεξήχθη στην Χαλκίδα κατακτώντας την 2η θέση στην Γενική κατάταξη των Συλλόγων.

To πρωτάθλημα χαρακτηρίστηκε το κορυφαίο των τελευταίων χρόνων τόσο σε οργανωτικό όσο και σε επίπεδο αθλητών.

Οι αθλητές του κατέκτησαν 1 χρυσό και 2 χάλκινα μετάλλια. Το χρυσό κατέκτησε για ενδέκατη χρονιά στους άντρες ο Κωνσταντίνος Γκόλτσιος ο οποίος επανήλθε γρήγορα από τον τραυματισμό του και μετά από τέσσερις αγώνες, δεν άφησε κανένα περιθώριο στους αντιπάλους του ανεβαίνοντας στο ψηλότερο βάθρο κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των +87 αντρών.

Τα  δύο χάλκινα κατέκτησαν οι  αδερφές Ελένη Ντιντού +73 και  Θεοδώρα Ντιντού – 67 Γυναικών.

Καλή εμφάνιση έκαναν και η Ελένη Πορτέση και Δημήτριος Σκυβαλίδας χωρίς όμως να μπορέσουν να ανέβουν στο βάθρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γκόλτσιος με την κατάκτηση της πρώτης θέσης πήρε και το εισιτήριο για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα με την Εθνική ομάδα το Μάιο στο Αζερμπαϊτζάν.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές για τις επιτυχίες τους καθώς και τον κ.  Χρήστο Ντιντό ο οποίος με την συστηματική δουλειά του όλα αυτά τα χρόνια, οδήγησε τον Σύλλογο για άλλη μια φορά σε μία από τις υψηλότερες θέσεις στην Ελλάδα και εύχεται στον Γκόλτσιο Κωνσταντίνο καλή επιτυχία στο Πανευρωπαϊκό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ