ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΓΑ

EXARΣυνάντηση του Προέδρου του ΕΛ.Γ.Α. Βασιλείου Έξαρχου και του Aντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε Αλεξάνδρου Οφίδη με τους Αντιδημάρχους Δημήτριο Μπαμπανίκα και Σταύρο Πουλαράκη πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014, στο Δημαρχείο Φαρσάλων.

Ο Πρόεδρος του ΕΛ.Γ.Α γνωστοποίησε ότι οι πληρωμές για όλες τις ζημιές της φυτικής παραγωγής του έτους 2013 θα καταβληθούν στους ζημιωθέντες παραγωγούς στο τέλος της επόμενης εβδομάδας.

Ανέφερε ότι εντός του έτους 2014 θα ολοκληρωθούν οι βελτιώσεις του ασφαλιστικού συστήματος του ΕΛ.Γ.Α., ώστε να είναι πιο δίκαιη η κατανομή των εισφορών και να καταβάλλονται πιο γρήγορα οι αποζημιώσεις. Τόνισε τη σημασία της συνεργασίας του ΕΛ.Γ.Α. με την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Στόχος τους είναι ο Δήμος να αποτελέσει σημείο συνάντησης του ΕΛ.Γ.Α. με τους αγρότες καθώς και η απευθείας σύνδεση Δήμου – ΕΛ.Γ.Α.

Τέλος γνωστοποίησε την χρήση του τετραψήφιου αριθμού 1540, με χρέωση μιας αστικής μονάδας, για ενημέρωση ΕΛ.Γ.Α. σχετική με ασφαλιστικές εισφορές, πρόσφατες πληρωμές και εκκρεμείς υποθέσεις.

Ο Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε έκανε γνωστό ότι τις επόμενες ημέρες θα κατατεθεί η συνδεδεμένη ενίσχυση στους δικαιούχους βαμβακοπαραγωγούς.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν επίσης οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γιώργος Αγγελακόπουλος και Νίκος Τριανταφύλλου, ο Πρόεδρος Τ.Κ. Υπέρειας Απόστολος Κλιάφας και το Αν. Μέλος του Δ.Σ. του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. Γιώργος Θεοδωρόπουλος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ