5 ΚΑΙ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΕΚΛ

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΟλοκληρώθηκαν με επιτυχία, μετά από ουσιαστική συζήτηση οι εργασίες του 29ο Συνεδρίου του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας, την Κυριακή 23/2/2014, στην αίθουσα Γ.Σ του ΕΚΝΛ.

Εγκρίθηκαν ο διοικητικός απολογισμός με 90 υπέρ, 2 κατά και 1 λευκό, ο οικονομικός απολογισμός με 90 υπέρ, 2 κατά 1 λευκό και ο οικονομικός προϋπολογισμός με 91 υπέρ και 2 κατά.

Εκλέχτηκε επίσης η εφορευτική επιτροπή, η οποία αποτελείται από τους συναδέλφους: Βαβάτσικο Αθανάσιο, Θεοδωράκη Σωτήριο, Μπιμπίλη Βάιο, Μπλέκο Στυλιανό, Σιώκα Γεώργιο.

Η εφορευτική επιτροπή που εκλέχτηκε ανακοινώνει τα εξής:

Α) Οι εκλογές για την ανάδειξη νέας Διοίκησης, Εξελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων στη ΓΣΕΕ, θα γίνουν την Τετάρτη 5 και την Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014, στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας, από τις 11 το πρωί έως τις 7 το βράδυ και τις δυο ημέρες. Οι αντιπρόσωποι για να ψηφίσουν πρέπει να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα και βιβλιάριο ασθενείας ή την κάρτα αντιπροσώπου.

Β)  Υποψηφιότητες για τα αξιώματα της Διοίκησης, της Εξελεγκτικής Επιτροπής και των αντιπροσώπων στη ΓΣΕΕ, θα γίνονται δεκτές από την εφορευτική επιτροπή την Τετάρτη 26 και την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014, τις ώρες 6-8 μ.μ, στο Εργατικό κέντρο Λάρισας, (2ος όροφος).

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ