E-SYSTIMA: ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ

Συνέντευξη της υπεύθυνης  δικτύου Σ. Αποστολοπούλου στην Ειρήνη Παπουτσή

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΑλήθεια πόσοι καθηγητές χωράνε σε ένα δωμάτιο? Και τι σχέση μπορεί να έχει αυτό με μια καλύτερη ποιότητα ζωής για γονείς και μαθητές? Τι είναι επιτέλους το περίφημο e-systima που  εφαρμόζεται χρόνια τώρα  στο εξωτερικό και έφτασε και στη χώρα μας;

Το paidis.com μίλησε με την υπεύθυνη ανάπτυξης δικτύου  Θεσσαλίας  κ.Σάσα Αποστολοπούλου η οποία πρόθυμα  έλυσε τις απορίες μας.

Τι είναι το e-systima και σε ποιους απευθύνεται;

Πρόκειται στην ουσία για ένα  ηλεκτρονικό σύστημα εκμάθησης  που απευθύνεται σε μαθητές δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου στους οποίους δίνεται η δυνατότητα  να καλύψουν τα όποια κενά τους  στην ύλη χρησιμοποιώντας το επεξεργασμένο από έμπειρους εκπαιδευτικούς πρόγραμμα του υπουργείου Παιδείας.

Μιλάμε δηλαδή για μια μορφή φροντιστηρίου στο σπίτι;

Όχι ακριβώς.Υπάρχει μεθοδολογία ασκήσεων για την καλύτερη κατανόηση της ύλης  καθώς και διαδραστικά τεστ όπου ο μαθητής έχει  τη δυνατότητα  να διαπιστώσει το επίπεδό του.Απο κει και πέρα κύριος στόχος μας είναι η βοήθεια στην κάλυψη των κενών ακόμη και προηγούμενων ετών.

Στην κοινωνία της πληροφορίας τι το κάνει να ξεχωρίζει, με άλλα λόγια ποια είναι τα πλεονεκτήματά του;

Γνωρίζοντας όλοι τις αγωνίες των γονιών για τους κινδύνους που κρύβει το ΙΝΤΕRNET  το σύστημα λειτουργεί  με μια απλή εγκατάσταση  που δεν απαιτεί τη χρήση του.Έτσι ο γονιός εξασφαλίζει ότι όταν το παιδί  λέει ότι διαβάζει το κάνει ! Παράλληλα και ο ίδιος εξοικονομεί ελεύθερο χρόνο και χρήμα  αποφεύγοντας μετακινήσεις  ενώ ταυτόχρονα ένα επιτελείο δασκάλων και καθηγητών είναι στη διάθεση τους ανά πάσα στιγμή για ότι χρειαστούν.Να  τονίσω εδώ πως το e-systima αποτελεί μια εξαιρετική λύση και σε περιπτώσεις μαθησιακών δυσκολιών, δυσλεξίας και κινητικών προβλημάτων.

Και να έρθουμε στο δια ταύτα κ.Αποστολοπούλου.Πόσο κοστίζει και πώς μπορεί να ενημερωθεί κανείς;

Εδώ θα μου επιτρέψετε να καυχηθώ για προνομιακή τιμή!!Η εγγραφή γίνεται ανά οικογένεια και όχι ανά παιδί  και στοιχίζει 245ευρω+ φπα, ενώ όσοι εγγραφούν από τώρα(μεσούσης περιόδου) θα πάρουν δώρο ολόκληρη την επόμενη χρονιά και για μαθητές γυμνασίου- λυκείου ένα έξτρα CD με θέματα εξετάσεων και ειδικά τέστ.Στη διάθεση όλων  η ιστοσελίδα μας e-systima.gr καθώς και τα τηλ. 2410533111 και 6980078318

Σας ευχαριστώ πολύ.

Και εγώ ευχαριστώ και εύχομαι τα καλύτερα για γονείς και μαθητές μια που εκεί αποσκοπεί η καινοτόμος για τη Λάρισα προσπάθειά μας.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ