ΑΠΟΡΙΑ ΨΑΛΤΟΥ ΒΗΞ Vol 5

otiΔεν θέλω να σας τρομάξω ακροατές μου και επειδή και για υποψιασμένους σας έχω και σε εκτίμηση , θα’ρθω να προσυπογράψω. Ε, ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ, μπήκαμε σε προεκλογική περίοδο!

Και επειδή στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας εκτιμάμε την πολυφωνία και … μαγικά καταλήγουμε χρόνια τώρα σε διλλήματα τύπου ΟΣΦΠ- ΠΑΟ αυτή τη φορά οι μαιτρ του πολιτικού ράβε- ξήλωνε προτείνουν μνημονιακός- αντιμνημονιακός.

Το μοντελάκι μαθαίνω θα φορεθεί οπωσδήποτε μέχρι το Μάιο και συνοδεύεται απαραιτήτως από κατανάλωση καραμέλας!! Ναι , ναι καραμέλας. Αυτής της γνωστής με γεύση ποιος τα’βαλε με την τρόικα ρε, ποιος μας έφερε στο χείλος του γκρεμού και εν πάση περιπτώσει με ποιόν κάναμε ένα βήμα μπροστά?

Τα υπόλοιπα λίγο πολύ γνωστά.Πολλοί οι μνηστήρες με την Αυτοδιοίκηση τούτη τη φορά σε ρόλο Πηνελόπης.

Δεν το κρύβω.Ένα άγχος το΄χω.Θα προλάβω να ραφτώ για τη γιορτή της  Δημοκρατίας? Θα βρουν χρόνο οι επίδοξοι …σωτήρες να μου χτυπήσουν και μένα την πλάτη?Να μου σφίξουν το χέρι βρε αδερφέ, βιαστικά μεν, ασκαρδαμυκτί και με το μάτι να στάζει πατρικό ενδιαφέρον δε?

Το καλό που σας θέλω πάρτε μέτρα.Μέτρα και βουρ στη ράφτρα!! Εναλλακτικά πάρτε φόρα, μούδες οι πιο θαλασσινοί ή έστω τα βουνά οι πιο απελπισμένοι!!

Η εκπομπή παίζει ολημερίς και μετά μανίας ΡΑΒΕ- ΞΗΛΩΝΕ (στ. Β. Ανδρεόπουλος, μουσική Στ. Ξαρχάκος με την αξεπέραστη ψυχή του Νίκου Ξυλούρη). Ακούστε το:

Χικ FM

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com