ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Ανακοίνωση του γραφείου τύπου του υπ. δημάρχου Τυρνάβου Π. Σαρχώση για τη διαγραφή λόγω παραγραφής χρεών επαγγελματιών

sarxosisΗ έλλειψη πολιτικής πρότασης και ανθρώπινης αντιμετώπισης των προβλημάτων του πολίτη από τον κ. Μαλάκο,  γεννά ατυχείς συμπεριφορές. Ο κ Μαλάκος προσπάθησε να αποκομίσει θετικές εντυπώσεις για ένα θέμα διαδικαστικού χαρακτήρα.

Τον  Δεκέμβριο  ο δήμος Τυρνάβου διαγράφει χρέη καταστηματαρχών λόγω μη καταβολής του ειδικού τέλους 2% το οποίο είχε επιβληθεί το 2005 από την τότε δημοτική αρχή Θ. Νασίκα και ίσχυσε μόνο για ένα χρόνο.

Η απόφαση αυτή ήταν μια διαδικαστικού τύπου υποχρέωση της δημοτικής αρχής να προχωρήσει στη διαγραφή αυτών των χρεών λόγω παραγραφής.

Τότε ο κ.Μαλάκος δήλωνε με παρρησία, αφήνοντας όλους έκπληκτους πως «100 περίπου επαγγελματίες απελευθερώνονται από τον βρόγχο του τέλους και μπορούν να συνεχίσουν τις εργασίες τους, δίχως κανένα γραφειοκρατικό πρόβλημα».

Τώρα όμως, η συγκεκριμένη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου έχει πλέον αναρτηθεί στο πρόγραμμα «Διαύγεια» και εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς ότι οι πανηγυρισμοί του δημάρχου ήταν απλά, λεονταρισμοί.

Σίγουρα θα περίμενε κανείς μια άλλη αντιμετώπιση τέτοιων διαδικαστικών θεμάτων από μια δημοτική αρχή που σέβεται τους δημότες της και ειδικά όλους εκείνους που δίνουν καθημερινή μάχη για την επιβίωση της επιχείρησή τους.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ