ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ ΚΑΙ ΦΑΝΗ ΓΕΜΤΟΥ Η ΠΩΣ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΑΛΛΑΞΕ ΤΙΣ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΜΑΣ

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΟλοκληρώθηκε με επιτυχία ο κύκλος  παραστάσεων με τον τίτλο «ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ» που απολαύσαμε φέτος το χειμώνα στο ατμοσφαιρικό music bar Σταθμός. Ο ιδιοκτήτης  του Πάνος Καραϊσκος δεν χρειάζεται συστάσεις. Καταξιωμένος ραδιοφωνικός παραγωγός, χρόνια υπεύθυνος μουσικών σκηνών

και πνεύμα ανήσυχο εμπιστεύτηκε το ένστικτο και τις… Δευτέρες  μας   σε δύο σπουδαίους καλλιτέχνες που  θαυμάσαμε φέτος  και στο θεατρικό σανίδι , στην παράσταση του Θ.Θ. «Οικογένεια Τοτ»

Πασχάλης Τσαρούχας  και Φανή Γέμτου σε ένα ρεπερτόριο- κατάθεση ψυχής  έδωσαν το στίγμα τους  καταδεικνύοντας ταυτόχρονα το ρόλο του καλλιτέχνη  αλλά και του ανθρώπου που παίρνει θέση απέναντι σε όσα συμβαίνουν.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΤο paidis.com μίλησε με τους πρωταγωνιστές του όμορφου ταξιδιού , οι οποίοι δέχθηκαν ευγενικά  να μοιραστούν μαζί μας την εμπειρία τους

«Ήταν κάτι που απλά προέκυψε και τελικά αποδείχτηκε μια ωραία συνέρευση ανθρώπων με κοινό στόχο», υποστηρίζει  η Φανή Γέμτου.Μας δόθηκε η ευκαιρία να τοποθετηθούμε απέναντι σε πράγματα και καταστάσεις ενώ ταυτόχρονα προσεγγίσαμε ένα ρεπερτόριο τρομερού ενδιαφέροντος!Δεν το ένοιωσα σαν ευθύνη αφού με ενδιαφέρουν όλες οι πτυχές της μουσικής έκφρασης, άλλωστε πιστεύω στις ομάδες , έζησα με όλους πολύ δυνατές στιγμές και ευχαρίστως θα το ξαναέκανα!!!

Εγώ πάλι δεν πιστεύω στις  ομάδες θα μας πει ο Πασχάλης  Τσαρούχας.Πιστεύω όμως στις συντεταγμένες δουλειές  και θέλω να’χω την ευθύνη του εαυτού μου.Όπως και να’χει το αποτέλεσμα ήταν μοναδικό για όλους.Παίζαμε για το κέφι μας και αν θες ήταν  ένας τρόπος ν’αγαπηθούμε  με τον κόσμο και τον τόπο που μας φιλοξένησε!!Θα συνεχίσω να το κάνω κατέληξε  ο  κ.Τσαρούχας, μια που το χάρηκα και ο κόσμος το ίδιο άσχετα αν υπήρχαν και άνθρωποι που διαφώνησαν με το ρεπερτόριο ή ήρθαν απλά για να δούνε…φάτσες!!!

Στην παράσταση έπαιξαν οι μουσικοί: Θέμης Σαμαντζής(πλήκτρα), Δημ.Κατσαβάκης(κιθάρα)και Βαγγ.Τσιαπλές(μπουζούκι)ενώ  όμορφη ήταν η έκπληξη των συντελεστών , οι οποίοι χάρισαν στον ιδιοκτήτη του Σταθμού ένα μπλουζάκι με στάμπα την αφίσα των παραστάσεων και φυσικά η Λίνα Νούτσου που συνόδευε τον Π. Τσαρούχα παίζοντας νταϊρέ!!!

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ