«ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΗ ΜΕΛΩΔΙΟΥΠΟΛΗ» ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

melodTο βιβλίο «Κάποτε στη Μελωδιούπολη», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Άγκυρα», θα παρουσιαστεί την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου στις 11 το πρωί στη δημοτική βιβλιοθήκη Αμπελώνα.

Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει, παρουσία του συγγραφέα Γιώργου Κωνσταντινίδη, διπλωματούχου βιολονίστα, μέλος της Ορχήστρας Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ, μέλος του κουαρτέτου εγχόρδων Crescento και καθηγητής βιολιού με μεγάλη εκπαιδευτική δραστηριότητα, ενώ παράλληλα διδάσκει και διευθύνει παιδικές ορχήστρες και χορωδίες, θα γνωριστεί με τα παιδιά μέσα από μια πρωτότυπη παρουσίαση του νέου του παιδικού βιβλίου με τη συμμετοχή των παιδιών.

Ο κ. Κωνσταντινίδης, από το 2004 «στροβιλίζεται» με τις μαγικές σβούρες διασκευάζοντας μουσικά θέματα για παιδικό θέατρο. Το 2007 εκδόθηκε το πρώτο του παιδικό βιβλίο με τίτλο «Η Σιρεφά και οι χαμένες νότες», το 2009 το δεύτερο βιβλίο του «Μια πόλη μα ποια πόλη» και το 2011 κυκλοφόρησε το «Κάποτε στη Μελωδιούπολη» από τις εκδόσεις Άγκυρα.

Τα βιβλία του έχουν γίνει διαθεματικές εργασίες στα μεγαλύτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας (δημόσια και ιδιωτικά) και έχουν παρουσιαστεί σε περισσότερα από 80 δημοτικά σχολεία στην Ελλάδα και την Κύπρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ