ΘΑ ΕΔΙΝΕΣ 22.000€ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ;

Ο λόγος για το Tranquility Pod, το κρεβάτι-μοντερνιά που μοιάζει με γιγαντιαία καραμέλα Mentos, είναι όμως πολλά περισσότερα από ένα ρετρο-φουτουριστικό αξεσουάρ κρεβατοκάμαρας…

Κι αυτό γιατί όταν περάσεις το φιλόξενο άνοιγμά του, θα βρεθείς να επιπλέεις πάνω σε ένα πλάτους δύο σχεδόν μέτρων οκτάγωνο στρώμα νερού, περικυκλωμένο από ατμοσφαιρικό LED φωτισμό, βυθιζόμενος μέσα σε κύματα ήχου από το 80 watt ηχοσύστημά του. Και βέβαια δεν είναι σίγουρο ότι θα ξαναβγείς από μέσα του ποτέ!

Καλυμμένο με σουέτ, γεμισμένο με αφρό-με-μνήμη και σύστημα ελέγχου θερμοκρασίας, το στρώμα νερού δεν στερείται τεχνολογικής πολυτέλειας, άσε που μπορείς να συνδέσεις ακόμα και το smartphone σου στο τεσσάρων ηχείων ηχοσύστημά του για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία.

Και βέβαια το κερασάκι στην τούρτα δεν είναι άλλο από το subwoofer στον πάτο του κρεβατιού, ώστε τα ηχητικά κύματα να διατρέχουν το σώμα σου σαν άλλο μουσικό μασάζ! Εννοείται ότι μπορείς να περάσεις άπειρες ώρες μέχρι να βρεις το απολύτως κατάλληλο μουσικό κομμάτι για κάθε κρεβατο-συνθήκη, αυτό που παράγει δηλαδή τις αρμόζουσες δονήσεις σύμφωνα με τη διάθεσή σου.

Και δεν έχουμε μιλήσει καν για τους αισθητήρες παλμών! Ναι, καλά ακούσατε, οι 50 LED λυχνίες του εσωτερικού της κάψουλας συγχρονίζονται με τους καρδιακούς παλμούς μας ώστε να δημιουργήσουν ένα ατμοσφαιρικό φωτιστικό μοτίβο που να ταιριάζει απόλυτα κάθε στιγμή με το ταμπεραμέντο μας!

Το Tranquility Pod έχει διάμετρο 2 μέτρων, θέλει λοιπόν μεγάλο δωμάτιο για να δείξει, με τα 22.000 ευρώ της τιμής του όμως να εγγυώνται ότι το κοινό στο οποίο αναφέρεται δεν θα μένει σε γκαρσονιέρα.

Είναι παρόλα αυτά υπέροχο όπως κι αν το δεις…

techit.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ