ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ: ΡΩΣΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ ΜΕ 5.000 ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ

ukraniaΔραματικές εξελίξεις στην Ουκρανία, καθώς, ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία μεταδίδουν πως έχει ξεκινήσει εισβολή Ρώσων στρατιωτών στην χερσόνησο της Κριμαίας…

Αυτή τη στιγμή ειδησεογραφικά πρακτορεία αναφέρουν ότι το Κίεβο ανακοίνωσε πως περίπου 2.000 Ρώσοι στρατιώτες έχουν εισβάλει στην Κριμαία.
Η μεταβατική κυβέρνηση της Ουκρανίας επιβεβαιώνει την είδηση, ενώ ο υπουργός Εσωτερικών της χώρας εκτοξεύει απειλές προς τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ο προσωρινός πρόεδρος της Ουκρανίας κατηγόρησε την Ρωσία για ανοικτή επιθεση σε βάρος της χώρας του λέγοντας ότι η Μόσχα ακολουθεί ένα παρόμοιο σενάριο με εκείνο που είχε ακολουθήσει όταν μπήκε σε πόλεμο με τη Γεωργία το 2008.
Κάλεσε τον Πούτιν να σταματήσει τις προκλήσεις στην Κριμαία και παραλλήλισε την επεμβαση με εκείνη στην Γεωργία όταν επενέβη η Ρωσία για να προστατεύσει τη δημοκρατίας της Απχαζίας και το ρωσώφονο πληθυσμό.
Σύμφωνα με το Skynews 33 ρωσικά αεροσκάφη προσγειώθηκαν σε βάσεις κοντά στην Σεβαστούπολη μεταφέροντας συνολικά 5.000 άτομα, πιθανότατα στρατιωτικές δυνάμεις

avatonpress.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ